Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna utakmica

Hat-trick Cristiana Ronalda za Manchester United: Na Old Traffordu je pao Tottenham

Četvrti United sada ima 50 bodova, dva više, ali i čak četiri utakmice više od petog Arsenala dok je Tottenham sedmi sa 45 bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda ponovno se nalaze na četvrtom mjestu ljestvice Premier lige nakon što su u odličnom dvoboju 29. kola na svom Old Traffordu svladali Tottenham sa 3:2 (2:1).

Junak pobjede bio je Cristiano Ronaldo koji je postigao sva tri pogotka za United te tako poništio sve napore gotiju koji su dva puta uspijevali nadoknađivati zaostatak.

Prvi pogofdak Ronaldo je psotigao snažnim udarcem s više od 20 metara u 12. minuti, no Tottenham je izjednačio u 35. minuti iz kaznenog udarca kojega je izveo Kane, a nakon igranja rukom Alexa Tellesa u svom kaznenom prostoru.

Samo tri minute potom Ronaldo je vratio United u prednost uguravši loptu u mrežu iz velike blizine nakon ubacivanja Sancha.

Novo poravnanje za goste stiglo je nakon autogola Maguirea u 72. minuti, on je pokušao spriječiti Reguilonovo ubacivanje za Romera i svladao De Geu. Ipak, da tri boda ostanu u Manchesteru pobrinuo se Ronaldo svoim trećim golom u 81. minuti kada je bio najviši u skoku pred gostujućim vratima i glavom svladao Llorisa.

Četvrti United sada ima 50 bodova, dva više, ali i čak četiri utakmice više od petog Arsenala dok je Tottenham sedmi sa 45 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider