Nogomet
Nogomet

Sporna situacija s Poljuda pod povećalom: ''Mislim da Radeljić nije vidio tu snimku iza gola''

Počela je nova sezona podcasta Utakmicu po utakmicu.

Otvaranje SuperSport HNL-a donijelo je ipak nešto repova , naročito nakon utakmice Hajduk – Slaven Belupo na Poljudu nakon koje se javno medijima požalio trener gostiju Ivan Radeljić.

Htio je da mu sudac Zdenko Lovrić objasni penal za domaćina te poništeni autogol Prpića koji je mogao donijeti gostima i izjednačenje.

I dok je kod 11-erca bilo sve jasno, kod druge situacije je bilo ipak više bure. Mladi stoper Hajduka je nespretno prebacio vlastitog vratara Kalinića, no u skoku ga je povukao Božić te se odmah oglasio sudac Lovrić dosudivši prekršaj u napadu.

O tome se pričalo i u prvoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu kojeg možete gledati ovog ponedjeljka od 21 sat na gol.hr-u.

''Potezanje Božića na Prpiću. Vidi se kamera iza gola gdje ga je s lijevom rukom lagano potegnuo. Stara priča, je li taj intenzitet bio dovoljan za prekršaj?'', rekao je Vlado Boban.

''Ovako je to gledam. Takvih par situacija imaš na svakoj utakmici gdje jednostavno sudac prije slobodnjaka odluči da će sudit faul u napadu. To se dogodilo i ovoga puta. Ide sebi olakšati situaciju'', dodao je Mateo Pukšar.

''Ima li elemente da sudi faul? Ima. Može li dečka od 1,85 izbaciti iz balansa to povlačenje? A možda i može'', nadovezao se Boban.

''Lovrićeva je nesreća da je lopta završila u mreži'', rekao je Pukšar, a BobaN zaključio:

''Mislim da Radeljić nije vidio tu snimku iz gola jer na njoj se vidi potezanje.''

Gledajte novu sezonu podcasta Utakmicu po utakmicu od večeras u 21 sati na gol.hr-u.