Nogomet
Nogomet

VIDEO Nogometaš Man Uniteda dobio dva puta crveni karton na utakmici

Sofyane Amrabat dobio je drugi isključujući žuti koji se pretvorio u crveni, sudac ga je zatim pozvao nazad na teren poslije VAR provjere i dao mu izravan crveni.

Sofyan Amrabat (Foto:Afp)

Internetu nije dugo trebalo da započne sprdnju s veznjakom Maroka Sofyanom Ambrabatom, koji je na utakmici Afričkog kupa nacija isključen – dvaput!

Nadao se kako će mu epizoda u reprezentaciji skrenuti misli s teške situacije u kojoj se nalazi s Manchester Unitedom te kako će napasti naslov prvaka Crnog kontinenta, ali vraća se u Englesku poslije samo tri propuštene utakmice jer je njegov Maroko ispao od Južnoafričke Republike 2:0.

Katastrofalan Lekin start u novom klubu: Opet izgubio kod kuće i ostao u opasnoj zoni

Polufinalisti SP-a idu kući već u osmini finala smotre afričkog kontinenta poslije jednog od najvećih iznenađenja u povijesti turnira, a da stvar bude gora za veznjaka Uniteda, on je na utakmici dvaput pocrvenio.

Naime, srušio je veznjaka Tebohoa Mokoenu dok je ovaj išao k šesanesterecu i sudac je izvadio drugi žuti pa crveni karton te ga isključio.

Dinamo riješio kritičnu poziciju: Modri plaćaju odštetu od dva milijuna eura

Nije stigao ni do svlačionice kad su ga pozvali da se vrati radi VAR provjere. Mislio je da će mu sudac povući kaznu i pustiti ga natrag na teren, ali umjesto toga ovaj mu je dao izravan crveni.

Pogledajte tu situaciju OVDJE.