Nogomet
Nogomet

Snimka koja je napravila ludnicu na internetu: Pique uhvaćen u dirljivom trenutku, što će reći Shakira?

Na društvenim mrežama objavljena je snimka sjetnog Piquea koja je postala pravi hit...

Gerard Pique i Shakira (Foto:Afp)

Širom svijeta običaj je da se slavne nogometaše čeka na ulazima klupskih kampova. Širok je profil ljudi koje se tu zna naći; od novinara koji traže neku informaciju do gorljivih navijača, pa koje kakvih blogera, influecera, turista, običnih znatiželjnika, a nerijetko i svakojakih žicara koji pokušavaju iskamčiti pokoju šuštavu novčanicu.

Tiktokeri lovci često su najagresivniji i najuporniji. U stanju su čekati satima kako bi zabilježili nekoliko sekundi materijala. Ponekad im se beskonačno čekanje isplati.

Potpisao za Barcelonu, zarađuje milijune eura, ali ne zna počistiti smeće za sobom

Ta je djelatnost izražena u Španjolskoj, pogotovo u Madridu i Barceloni, gradovima triju ponajvećih svjetskih klubova Reala, Atletica i Barcelone, u kojima najčešće igraju najveće zvijezde, pa se oko kampova tih klubova i najviše okupljaju znani i neznani kako bi ulovili neku superzvijezdu i iz nje izvukli neku rečenicu ili snimili nešto što bi moglo biti zanimljivo široj javnosti.

Zamišljeni Pique slušao Shakiru u automobilu

Tako se jedan mladi navijač Barcelone s upaljenom kamerom zatekao ispred sportskog centra katalonskog kluba taman kada je Gerard Pique izlazio poslije treninga. Sa spuštenim prozorima svojeg automobila stao je na semaforu i čekao zeleno. Mladac nije propustio priliku i krenuo je u akciju.

Pokušao je malo porazgovarati s očito nezainteresiranim Piqueom, koji ga nije ni pogledao, što je uobičajena reakcija nogometnih zvijezda, pa to nije ništa novo. Zvijezda Barce zamišljeno je gledala u u daljinu. Pokušaj razgovara mladi navijač snimio je i sigurno mu nije promaklo što to Barcelonin stoper sluša u automobilu.

Realova glavna meta sljedeće godine: Kraljevi naciljali nasljednika Luke Modrića, slijedi bitka s Englezima

Najzanimljivije je u cijeloj priči da je iz zvučnika treštila Shakirina stvar „Inevitable“, hit-singl s njezina platinastog albuma „Dónde Están los Ladrones?“ iz 1998.

Objavio je sve na svojem Tiktok kanalu i kratka snimka ubrzo je postala pravi hit. Prenijeli su je gotovo svi viđeniji španjolski mediji na svojim portalima.

Snimka polučila golemi uspjeh

Uslijedili su razni komentari; od toga da Pique pati za Shakirom do toga da je samo sjetan i daje si oduška prisjećanjem na lijepe dana s kolumbijskom pjevačicom.

Kako god, snimka je polučila golem uspjeh jer su Pique i Shakira posljednjih tjedana udarna priča španjolskih, pa i europskih i svjetskih tabloida.

Navijači Hajduka nakon požara u okolici Šibenika pokreću humanitarnu akciju: "Vatru smo gasili granjem i golim rukama!"

Naime, prije nekoliko tjedana objavljeno je da su raskinuli dugogodišnju vezu. Prekid jednog od najglamuroznijih parova u svijetu sporta i šoubiznisa postala je glavna tema španjolski tabloida.

Prema glasini koja je prohujala medijskim eterom, popularna kolumbijska pjevačica uhvatila je senatora Barcelone u krevetu s ljubavnicom.

Što će reći Shakira?

Španjolski El Periodico među prvim je otkrio do sada široj javnosti nepoznate mlade dame. Radi se o 20-godišnjoj plavokosoj hostesi koja radi u jednom baru u Barceloni.

Nakon što je preljubnički skandal pukao u javnost, španjolski mediji pisali su da je uslijedio gadan sukob između Shakire i Piquea.

Pjevačica želi napustiti Barcelonu i s djecom se preseliti na Floridu, no za to joj je potrebna dozvola sada već bivšeg partnera.

''Odnos između njih vrlo je napet i pregovori oko djece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za španjolske medije.

Otkako je procurila gore opisana snimka, neki tabloidi spekuliraju kako je to znak da se Pique kaje i da je spreman za pomirenje, ako mu Shakira oprosti izlet u slatke noći katalonske metropole.