Tenis
Tenis

Sabaljenka šokirala objavom: "Konstantin i ja prekinuli smo prije njegove smrti"

Arina Sabaljenka na društvenim mrežama otkrila je kako su ona i Konstantin Koltsov prekinuli prije njegove smrti.

Arina Sabaljenka Foto: Afp

Galerija

Gotovo dva dana nakon tragične smrti bjeloruskog hokejaša Konstantina Kolcova javila se njegova djevojka Arina Sabaljenka s prilično šokantnom porukom. Objavila je kako su ona i Bjelorus prekinuli prije njegove smrti.

Nagađa se kako je hokejaš počinio samoubojstvo, iako još traje istraga oko njegova pada s 23. kata zgrade u Miamiju.

Dečko Arine Sabaljenke ipak je tragično preminuo, ona će zaigrati samo tri dana nakon njegove smrti

"Konstantinova je smrt za mene nezamisliva tragedija. Iako mi više nismo bili u vezi, moje srce je slomljeno. Molim vas da poštujete moju privatnost i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku", napisala je druga tenisačica svijeta koja će na turniru u Miamiju nastupiti u crnini.

"Prema očevidu, u ponedjeljak 18. ožujka, oko 12:39 policija i vatrogasne spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čovjeka koji je skočio s balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti", rekao je glasnogovornik tamošnje policije.

Procurila snimka iz svlačionice koja je podigla prašinu: Finalistica US Opena podivljala, krišom snimljena

U međuvremenu, oglasila se i bivša supruga Konstantina Kolcova s kojom ima troje djece. Kolcov je inače imao samo 42 godine i Sabalenku je navodno pratio na turneji po SAD-u, no nije poznato u kojem su trenutku njih dvoje prekinuli. Bio je s njom na Australian Openu u siječnju, a zajedno su bili tri godine.