Nogomet
Nogomet

Ronaldo se vratio! Manchester United službeno potvrdio dogovor s Juventusom

Sad još samo moraju dogovoriti osobne detalje oko duljine i trajanja ugovora te mu osigurati radnu dozvolu i obaviti liječnički.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Crveni vragovi potvrdili su radosnu vijest za sve navijače Manchester Uniteda – sve su dogovorili s Juventusom i Cristiano Ronaldo uskoro će biti službeno predstavljen kao novi/stari igrač Crvenih vragova..

"Dobrodošao kući," objavili su na društvenim mrežama.

Cure detalji velike krađe: Samo jedan telefonski poziv bio je dovoljan, Ronaldo je odmah nazvao Guardiolu i zahvalio se

Sad još samo moraju dogovoriti osobne detalje oko duljine i trajanja ugovora te mu osigurati radnu dozvolu i obaviti liječnički.

Nagađa se kako je Juve pristao na odštetu od 15.000.000 eura odmah i još 8.000.000 eura kroz bonuse, a Ronaldo bi uskoro trebao obaviti liječnički pregled u Lisabonu. Prođe li i kad mu osiguraju radnu dozvolu za Premier ligu trebao bi biti službeno predstavljen. Staroj dami će na kraju sigurno pripasti barem 20.000.000 eura jer su neki od bonusa vrlo lako ostvarivi.

Veliki preokret na pomolu: Manchester United preotima Cristiana Ronalda u posljednji trenutak?

Iako klub tvrdi kako osobni detalji još nisu dogovoreni, Fabrizio Romano piše kako je sve obavljeno. Pisalo se kako mu je United ponudio plaću od 25 milijuna eura po sezoni na dvije godine, međutim još nema službene potvrde kako je riječ o ispravnom iznosu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Ronaldo je nosio dres Manchester Uniteda od 2003. do 2009. godine te je u 292 nastupa postigao 118 pogodaka u svim natjecanjima osvojivši Ligu prvaka 2008., tri naslova prvaka Engleske i jedan FA Kup. U ljeto 2009. Ronaldo je tada rekordnom transferu za 94 milijuna eura Manchester United zamijenio madridskim Realom u kojem je proveo devet godina da bi posljednje tri sezone bio član Juventusa.