Nogomet
Nogomet

Ronaldinho poslao oštru poruku brazilskoj reprezentaciji: "Neću gledati, niti slaviti bilo koju pobjedu. Ovo je sramota..."

Brazilska legenda Ronaldinho oglasio se na Instagramu oštrom porukom

Ronaldinho (Foto:Afp)

Brazil je favorit u svakom natjecanju u kojem sudjeluje, a uvijek su imali igrače koji su opravdavali tu titulu. Međutim, Brazil u zadnjih 20 godina nije došao ni do polufinala na mundijalu, a zadnji uspjeh im je bio trijumf na Copa Americi prije pet godina.

Sinoćnji remi sa Sjedinjenim Američkim Državama očito je pogurao Ronaldinha preko ruba te brazilska legenda više nije mogla šutjeti. Oglasio se na Instagramu oštrom poruku koja glasi:

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"To je to, ljudi, neću gledati nijednu utakmicu Brazila na Copa Américi niti slaviti bilo koju pobjedu. Dosta mi je. Ovo je tužan trenutak za sve koji vole brazilski nogomet. Sada je teško pronaći volju za gledanje utakmica.

Ovo je jedna od najgorih momčadi posljednjih godina, bez respektabilnih vođa, samo prosječni igrači za većinu. Nikad nisam vidio ovako lošu situaciju. Nedostatak ljubavi prema brazilskoj dresu i nedostatak nogometa.

Naša izvedba je jedna od najgorih stvari koje sam ikada vidio, prava sramota." zaključio je Ronaldinho.

Brazil započinje pohod na Copa Americu za deset dana protiv Kostarike, a ovakve izjave im zasigurno neće pomoći u pripremama.

Nevjerojatan paradoks: Hrvatska napravila Španjolskoj ono što drugi nisu uspjeli 16 godina

Dalić: "Olako smo primili prvi gol, bili smo spori i stajali smo predaleko"

Španjolci komentirali kako su razbili Hrvate: ''Imali smo veliku želju''

Standings provided by Sofascore

 

Više o