Nogomet
Nogomet

Slavni Englez vrištao zbog Modrića: "To je protuzakonito. Luka, Muka ili kako se već zove. On je fenomen"

Bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinand očaran je asistencijom Luke Modrića protiv Chelseaja…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Svijet nogometa i dalje je zadivljen najnovijim genijalnim potezom Luke Modrića, hrvatskog kapetan koji je podigao na noge Santiago Bernabeu genijalnom asistencijom Rodrygu za pogodak koji je spasio Real od ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Chelseaja.

Real je u prvoj utakmici u Londonu slavio s 3:1, no Chelsea je do 80. minute imao vodstvo od 3:0 i bio je na pragu senzacije.

Međutim, sinoć vrlo loši Kante izgubio je izgubio loptu na sredini terena, a Modrić je podigao glavu i vanjskom desnom idealno proigrao mladog Brazilca, koji je utrčao u prazan prostor na drugu vratnicu i iz voleja pogodio mrežu Mendyja.

VIDEO Modrić je unaprijed znao da će napraviti potez života, pogledajte kako!

Bernabeu je eksplodirao, Real je opet bio u igri, s 3:1 porazom izborio je produžetak, u kojem je Karim Benzema postigao još jedan gol za Madriđane i odveo ih u polufinale Lige prvaka.

Bivši engleski reprezentativac i trenutačni stručni komentator na britanskoj televiziji BT Sport Rio Ferdinand ostao je bez riječi:

"Zbog toga pasa Luke Modrića izgubio sam glas. To je protuzakonito. Počeo sam vrištati Luka, Muka ili kako se već zove. On je fenomen."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.