Nogomet
Nogomet

Gattusova želja sve dalje od Hajduka? U redu stoje Arapi, bundesligaši…

Ricardo Rodriguez vruća je roba na tržištu nakon što mu je istekao ugovor s Torinom.

Gattuso i Rodriguez u Milanu 2019. godine (Foto:Afp)

Švicarska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrfinale Europskog prvenstva u Njemačkoj. Nogometaši Murata Yakina oduševili su javnost i zaradili simpatije neutralnih promatrača.

Okosnicu momčadi čine iskusni Sommer na golu, Xhaka u veznom redu, ali i branič Ricardo Rodriguez. Španjolac sa švicarskom putovnicom se nedavno spominjao kao želja splitskog Hajduka, odnosno novog trenera Gennara Gattusa.

32-godišnjem braniču istekao je ugovor s Torinom i traži novog poslodavca, iako se spominjao Hajduk kao opcija, čini se da je Rodriguez sve dalje od Splita.

VIDEO UFC se oprostio od jednog od najvećih teškaša svih vremena

Talijanski insider, Nicolo Schira, javlja da u redu za Rodrigueza stoje zvučna imena, ali i bogati Arapi koji su spremni duboko zagrabiti u blagajnu.

Naime, Al-Hilal, Hajduk Split, Inter Miami, Augsburg, Freiburg, Al-Shabab, i Bešiktaš samo su neki od zainteresiranih klubova.


32-godišnji branič igra za Švicarsku na Europskom prvenstvu, ima čak 119 nastupa za reprezentaciju. Hajduk se može nadati da bi Gattuso mogao nagovoriti Rodrigueza na dolazak u Split, s obzirom da su već radili zajedno u Milanu i dobro se poznaju.

Borna Ćorić slavio prvi put u Wimbledonu nakon čak devet godina

Mlada reprezentacija ostala bez izbornika nakon loših rezultata