Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko je nasljednik?

Mlada reprezentacija ostala bez izbornika nakon loših rezultata

Dragan Skočić više nije izbornik U-21 hrvatske reprezentacije.

Dragan Skočić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nakon niza loših rezultata, Dragan Skočić dobio je raskid ugovora, kako je to objasnio HNS.

Podsjrtimo, mlada hrvatska reprezentacija do 21 godine poražena je 2:5 od Švedske u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sesvetama prije tri tjedna.

Bio je to treći uzastopni poraz ove selekcije Hrvatske, u ožujku je u kvalifikacijama za odlazak na EP teško stradala na gostovanju u Portugalu gdje je izgubila sa 1:5, a u tri je poraza primila čak 13 golova.

''Hrvatski nogometni savez dogovorio je sporazumni raskid suradnje s dosadašnjim izbornikom U-21 reprezentacije, Draganom Skočićem.

Dragan Skočić imenovan je izbornikom mlade reprezentacije u travnju 2023. godine te je mlade Vatrene vodio na Europskom prvenstvu prošle godine te u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za EP 2025. godine.

'Zahvaljujemo Draganu Skočiću na trudu koji je uložio kao izbornik mlade reprezentacije. Složili smo se da je u ovom trenutku najbolje dogovoriti završetak suradnje te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućim profesionalnim izazovima', izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, piše službena stranica HNS-a.''

Dogovor o sporazumnom raskidu suradnje potvrdio je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, koji će također donijeti odluku o imenovanju novog izbornika koji će povesti mladu reprezentaciju u jesenski dio kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Sergej Jakirović Jakirović komentirao dolazak Gattusa u Hajduk: "Dovodimo pojačanja, prvi nam je cilj Liga prvaka" divider

Dion Drena Beljo i Josip Šutalo Hrvatski reprezentativac odbio Dinamo: Bruno Petković jedan je od ''krivaca'' divider

Luka Modrić Luka Modrić službeno je bez kluba, ali Romano javlja: To će se uskoro promijeniti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta