Nogomet
Nogomet

Realovi senatori platili visoku cijenu protiv Barce: Modrić i Benzema teškim korakom napustili teren

Real je pobijedio Barcelonu u polufinalu španjolskog Superkupa i u nedjelju ga očekuje finale s Atletico Madridom ili Athletic Bilbaom…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Real Madrid plasirao se u finale španjolskog Superkupa pobijedivši Barcelonu 3:2 nakon produžetka.

Međutim, katalonski Mundo Deportivo ističe da su Madriđani platili dosta visoku cijenu, koja je malo pomutila euforiju i veselje koje je nastalo nakon pobjede protiv vječnog rivala.

Vinicius, Luka Modrić i Karim Benzema napustili su teren s vidljivom nelagodom. Nijedan nije ozbiljnije ozlijeđen, ali umor je bio očigledan. To se pogotovo odnosi na Realove senatore.

Casemiro oduševio komentarom o Modriću i Kroosu na društvenim mrežama: Podijelio ga i Luka

Vinicius će se zbog svoje mladosti vjerojatno brzo rekuperirati, no Modrić i Benzema već su u godinama i pitanje je hoće li biti spremni do nedjelje i finalne utakmice Superkupa. Benzema ima problema i s ključnom kosti, pa mu je to dodatno breme.

Što se tiče Modrića, Carlo Ancelotti ima na raspolaganju dobru zamjenu, Urugvajca Fedea Valverdea, koji je i protiv Barcelone zamijenio Modrića i postigao odlučujući gol u produžetku. Ako se uspije fizički oporaviti, Modrić će vjerojatno biti starter i u finalu, dok će Valverde čekati šansu s klupe.

Modriću ovacije u Rijadu protiv Barcelone: Ancelotti otkrio zbog čega je zamijenio hrvatskog kapetana

Talijanski stručnjak nije se složio s kolegom na suprotnoj strani, Xavijem Hernandezom, koji je utvrdio da je Barca bila dominantnija.

"Ne slažem se, bilo je izjednačeno. Istina, imali su posjed, ali mi smo zbog peha primili prvi gol. Nismo dominirali, a nisu ni oni. Mi smo bili opasni iz kontre. Sva tri gola bila su spektakularna", kazao je Ancelotti.