Nogomet
Nogomet

Real opet "kiksao": Bale zabio dva gola, Navas obranio penal, a Ronaldo - baš ništa!

Real je u Vigu odigrao tek 2:2 sa Celtom u 18. kolu Primere...

Gareth Bale, Isco i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Zidaneov Real opet je „kiksao“ i nikako da izađe iz krize. Madriđani su na gostovanju u Vigu remizirali 2:2 sa Celtom u 18. kolu Primere.

Celta je povela lijepim golom Daniela Wassa u 33. minuti, a Real je preokrenuo preko Garetha Balea (36, 38), kojem su asistirali Toni Kroos i Isco.

Utakmica se u tim trenucima rasplamsala, bila je prilično izjednačena i uzbudljiva. Celta je u posljednjih pola sata opasno pritisnula Real i naposljetku uspjela izjednačiti.

Možda je mogla i pobijediti da je u 71. minuti realizirala jedanaesterac. Keylor Navas obranio je udarac Iaga Aspasa, nakon što je vratar Reala baš na njemu napravio prekršaj za najstrožu kaznu.

Celta se nije predavala, nastavila je napadati i to joj se isplatilo u 82. minuti kada je izjednačujući pogodak postigao Maximiliano Gomez.

U završnici utakmice Real je napao svim silama, veliku šansu je propustio Lucas Vazquez u 90. minuti. S nekih sedam-osam metara potpuno neometan pucao je snažno, ali točno u vratara.

Najveća zvijezda Reala Cristiano Ronaldo odigrao je još jednu lošu utakmicu, ponovno je bio golgeterski indisponiran.

Luka Modrić započeo je utakmicu u prvih 11, dok je Mateo Kovačić bio na klupi. Modrić je izašao u 75. minuti, a Kovačić je u istoj minuti ušao u igru.

Real je tek četvrti na ljestvici s golemih 16 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom, koja je lako slavila protiv Levantea. Real, doduše, ima utakmicu manje, ali nije mu neka utjeha.

REZULTATI:

Leganés 1 Gabriel 75
Real Sociedad 0
- - .
Barcelona 3 Leo Messi 12, Luis Suárez 38, Paulinho 90+3
Levante 0
- - -
Villarreal 1 Enes Ünal 30
Deportivo La Coruña 1 Florin Andone 84
- - -
Athletic Bilbao 2 Xabier Etxeita 8, Aritz Aduriz 64pen
Alavés 0
- - -
Celta 2 Daniel Wass 33, Maxi Gomez 82
Real Madrid 2 Gareth Bale 36, 38 

Rezultati by SofaScore