Nogomet
Nogomet

Real ispred Barce u utrci za igrača kojeg je Petković razorio: ''Blizu je Madrida, a vrijedi 100 milijuna eura''

Branič Intera Milan Škriniar nalazi se blizu prelaska u Real Madrid, izjavio je njegov agent.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Slovački reprezentativac Milan Škriniar, inače najskuplji igrač te reprezentacije, jedna je od glavnih meta prijelaznog roka za Real Madrid i Barcelonu, nakon što je svojim igrama u Interu privukao pozornost europskih velikana.

Prema posljednjim informacijama, oba španjolska velikana spremna su dati bogate ponude za 24-godišnjeg stopera. Doduše, rado bi ga vidjeli i na Old Traffordu i Anfieldu, ali njegov predstavnik tvrtka ''Star and Friends'' tvrdi da Real vodi u utrci za njegove usluge.

Katalonci tvrde: "Hrvatski topnik glavna meta Barcelone, zamijenit će veliku zvijezdu“

''Škriniar vrijedi 100 milijuna eura'', rekao je Mithat Halis, partner u tvrtki ''Star and Friends'', za AS.

''Real i Barcelona natječu se za njegove usluge već posljednje dvije godine. Samo, Real je sada najbliže sporazumu s Interom jer ga žele i potreban im je više nego Barceloni'', dodao je.

TRENUTAK KAD JE PETKOVIĆ UČINIO ŠKRINIARA SMIJEŠNIM

Dolazak Škriniara vjerojatniji je na ljeto nego u siječnju jer Inter će tada biti otvoreniji prema transferu.

Škriniar se pridružio Interu iz Sampdorije 2017. godine za oko 28 milijuna eura, a mediji su tvrdili da su odbili ponudu Manchester Cityja od 55 milijuna eura samo šest mjeseci kasnije.

Slovak se od tada etablirao kao jedan od najboljih braniča u talijanskoj ligi, dok mu ugovor na San Siru istječe tek 2023. godine. Inter je trenutačno na drugom mjestu Serie A, jedan bod iza vodećeg Juventusa.

Drama na Camp Nouu, Rakitić vodi tešku bitku: Barca ide đonom na inatljivog Hrvata