Nogomet
Nogomet

Razočaran reakcijom navijača Osijeka prema vrataru i sucu: ''Krenuli su i komentari da ga je Dinamo podvalio''

Osijekovi navijači razočarani su početkom nove SHNL sezone.

Nakon dvije rapsodije u 2. pretkolu Konferencijske lige, Osijek je na otvaranju SuperSport HNL-a doživio hladan tuš. Šibenik je pobijedio s 2:1 na Opus Areni, a mnogi će reći da ni gostima nije bilo jasno kako im je to uspjelo.

Tragičar domaćih bio je mladi vratar Nikola Čavlina koji je stigao iz Dinama, a krivac je za oba gola.

''Ono što me zasmetalo u toj priči je reakcija osječke publike nakon druge pogreške. Katastrofalno. Promašeno, pogrešno… Na kraju je Ramon Mierez poludio na domaće navijače'', nije krio razočaranje Mateo Pukšar u podcastu Utakmicu po utakmicu.

''U trenutku kada je Osijek odigrao odličnu utakmicu s 27 udarac na gol, kada su davali sve od sebe i tražili sve moguće načine… Nisu pobijedili, ali ima takvih utakmica. I onda da se ide napadati svog vratara kojem jedino u tom trenutku što treba je podrška s tribina.

Ovo je pravi razlog zašto su navijači Osijeka glasno zviždali Čavlini

Krenuli su sa zvižducima i komentarima 'Dinamo nam je podvalio svog igrača da nas uništi, imamo izdajicu'. To su ludosti, to je promašeno od osječke publike koja je bila nervoza od samog starta na sve živo.

Ogromne su frustracije i velika su očekivanja te onda dolazi do nekih situacija. Svake godine u prvom kolu u Osijeku imamo skandiranje sucu ''cigane, cigane''. Nepotrebno'', zaključio je Pukšar.

Raspravu o toj temi pogledajte u videu na početku članka, a ispod možete pogledati cijelu epizodu podcasta Utakmicu po utakmicu.