Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NA NEKI NAČIN OČEKIVANO

Ovo je pravi razlog zašto su navijači Osijeka glasno zviždali Čavlini

Nikola Čavlina grubo je pogriješio kod dva pogotka Šibenika, što je dovelo do neočekivane reakcije tribina.

Nikola Čavlina (Foto: Borna Jaksic/PIXSELL)

Neće po najboljem pamtiti Nikola Čavlina svoj prvi ligaški nastup kao vratar Osijeka. Na Opus Areni njegova je momčad poražena protiv Šibenika 1:2, a on je bio izravni krivac za oba pogotka. 

Ipak, ono ružno je došlo s tribina. Nakon drugog pogotka pa sve do kraja utakmice, svaki njegov dodir lopte rezultirao je zvižducima s tribina Opus Arene. 

Nogometaš Osijeka nikad nije dobio takav tretman

Nevjerojatno je da jedan nogometaš Osijeka dobije takav tretman u tek trećem nastupu za klub. Zapravo, teško se sjetiti kada je bilo koji igrač Osijeka imao takav tretman od strane svojih vlastitih navijača.

Mnoge upravo zato zanima razlog tih vrlo ružnih scena, a situacija je takva da zvižduci zapravo u prvom planu nisu bili poslani isključivo Čavlini.

Već sami njegov dolazak na Opus Arenu doveo je do negodovanja među navijačima iz razloga što dolazi kao igrač Dinama na posudbu.

Navijače naljutio već sam njegov transfer

U situaciji gdje Osijek ima ikonu kluba Marka Malenicu te dva mlada reprezentativna vratara (Kolić i Sajko), mnogi nisu opravdali ono što na prvu izgleda kao kaljenje vratara ligaškog konkurenta.

Ili da se bolje izrazimo, kao kaljenje vratara koji je igrač kluba kojeg većina navijača Osijeka uglavnom prezire.

U videu pogledajte oba kiksa Čavline

Nakon što je Čavlina, s takvim ne baš dobrim početnim statusom, napravio dva kiksa koja su rezultirala domaćim porazom od momčadi kojoj se predviđa borba za ostanak, tribine su reagirala onako kako je zapravo bilo za očekivati.

Prva javna negodovanja protiv Josea Bota

Reakcija je tako jednim dijelom upućena Joseu Botu, koji je Čavlinu doveo, a u posljednje vrijeme viđali smo sve češće i dodatne kritike prema Portugalcu, od strane navijača nezadovoljnih novim igračima koje je u klub doveo.

To što je takva reakcija na neki način bila očekivana, tj. što je oko Čavline od starta postojao neki fitilj kojeg je samo trebalo zapaliti, to nikako nije opravdano.

Reakcija navijača Osijeka bila je ružna i nepotrebna, posebno nakon što je Čavlina i po kraju utakmice došao do tribine gdje su oni najžešći te se osobno ispričao za svoje kiksove.

Posebno u situaciji gdje se nakon današnjeg ždrijeba otvorila fantastična prilika za izboriti ligaški dio Konferencijske lige. Navijači Osijeka svojim igračima trebaju dati maksimalnu podršku, posebno u startu sezone.

Izbornik Ivica Tucak Naši vaterpolisti u zanimljivoj situaciji: Sve vodi prema susretu protiv Srbije u četvrtfinalu! divider

Hajduk - Slaven Belupo Sporna situacija s Poljuda pod povećalom: ''Mislim da Radeljić nije vidio tu snimku iza gola'' divider

Novak Đoković Ispričali se Novaku Đokoviću zbog gafa s hrvatskom zastavom: "Duboko žalimo..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook