Nogomet
Nogomet

Francuski kapetan u potrazi za opravdanjima: ''Protiv Hrvatske nismo zaslužili pobjedu''

Presnel Kimpembe prokomentirao je sinoćnji poraz od Hrvatske 0:1.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Presnel Kimpembe jučer je bio kapetan reprezentacije protiv Hrvatske, a sigurno mu nije bilo lako naći opravdanja za očajan ciklus koji su odigrali - četiri utakmice, po dva poraza i dva neriješena rezultata. Umor, ozljede ili nešto treće, ipak je to daleko od standarda jednog svjetskog prvaka.

Svijet se divi Stanišiću: "Mbappe je zbog njega morao promijeniti poziciju"

Napokon je Hrvatska pobijedila Francusku, a na meti kritičara su se našle zvijezde Francuza, pred medije je stao kapetan i poručio da nema panike.

"Naravno da smo razočarani. Odigrati četiri utakmice bez pobjede je razočaranje. To su loši rezultati. U ovoj utakmici nismo zaslužili pobjedu, iako je Hrvatska zabila iz naše greške. Znamo da Svjetsko prvenstvo dolazi, ali još imamo nešto vremena za pripremu", kazao je Kimpembe.

Hrvatska je primila jedan jedini gol na posljednjih šest gostovanja: Kad vidite tko nam je zabio…

Nadovezao se stoper Pariza i na raspored koji smatra ključnim za njihovu lošu formu.

"Nakon klupske sezone, kakvu smo imali, s velikim natjecanjima, igranjem Lige nacija sada, s četiri utakmice, nije bilo lako."

Francuzima su preostale još dvije utakmice Lige nacija u kojima će tražiti spas od ispadanja u grupu B. Prvo će ugostiti Austriju 22. rujna na svom terenu, a tri dana nakon idu u Kopenhagen na noge Danskoj.

Pogledajte najbolje trenutke utakmice Francuska - Hrvatska

 

Standings provided by SofaScore LiveScore