Nogomet
Nogomet

Poznato koliko neće biti Perića: Krznar po čudo protiv Šerifa sa samo jednim stoperom

Jedino će Kevin Theophile Catherine biti spreman za uzvrat sa Šerifom...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Dinamov branič Dino Perić neće igrati uzvratnu utakmicu protiv Šerifa u doigravanju za Ligu prvaka pa će trener Damir Krznar sastav za okršaj na Maksimiru morati složiti sa samo jednim zdravim iskusnijim stoperom - KTC-om...

"Nakon odrađene dijagnostike ozljede prvotimca Dine Perića utvrđena je mišićna ozljeda. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana", izjavili su iz Dinama za gol.hr.

Dino Perić ozlijedio se u 21. minuti okršaja protiv Šerifa u Tiraspolu. Visoki Osječanin uhvatio se za zadnju ložu i morao napustiti travnjak, a kasnije se zbog toga rasplakao na klupi.

Njemu je bilo najteže: Bilo je tužno gledati Dinu Perića kako tone u vlastitim suzama na klupi

Dinamov branič vratio se u sastav poslije dugotrajne ozljede prošle sezone i konačno se izborio za minute u udarnoj momčadi, međutim sad će se ponovo morati malo strpiti. 

Krznar će tako ostati jedino na Kevinu Theophileu-Catherineu od iskusnijih stopera jer je Rasmus Lauritsen također ozlijeđen na duže. Jedna od opcija mogao bi biti kapetan Arijan Ademi, koji bi trebao biti spreman za uzvrat.