Nogomet
Nogomet

Poznati srpski biznismen rođen u Lici otkriva: "Kupujem novi klub. Zvali su me iz Hrvatske"

Milan Mandarić povlači se iz Vojvodine, ali želi kupiti novi klub.

Milan Mandarić (Foto:Afp)

Poznati srpski biznismen Milan Mandarić ne razmišlja o odlasku u mirovinu. Iako mu je već 86 godina, najavio je kupovinu novog kluba!

Rođen je u Lici, odnosno u Vrebcu blizu Gospića, a krajem 60-ih godina prošlog stoljeća preselio se u SAD te vrlo brzo prepoznao potencijal IT sektora, nakon čega je počeo njegov streloviti uspon u Silicijskoj dolini.

Dosta je ulagao u nogomet, bio je i vlasnik brojnih europskih klubova, kao što su Nice, Portsmouth, Leicester i drugi, ali ne želi stati na tome.

"Ne želim se povući, povući ću se jednog dana kad me više ne bude. Više nemam 45 godina, već 86, ali zašto se ne vratiti? Ne radi se o godinama, već o energiji i želji. Gledam ljude od 66 godina, mlađi su od mene, ali imam njihovu energiju i entuzijazam. Zdrav sam, nemam problema."

Još uvijek nije pronašao novi klub, ali otkriva da su ga zvali iz više europskih država:

"Zvali su me iz Švicarske, Francuske, Srbije, Hrvatske, zasad samo gledam. Postoji klub u Švicarskoj koji gledam ozbiljno, umalo sam kupio jedan kod jezera blizu Italije, ali u posljednjem trenutku vlasnici su pokušali promijeniti dogovor, pa sam odustao", otkrio je Mandarić za The News.

Proširila se 18+ snimka iz svlačionice 24-godišnje sutkinje i tri puta starijeg delegata: Izbacili ih iz nogometa

VIDEO Kapetan Vojvodine zabio nikad viđen gol u rukometu: Potpuno zbunio golmana i šokirao dvoranu u Našicama

Jürgen Klopp od 1. siječnja ima novi posao: Već je potpisao ugovor i u njega ugradio posebnu klauzulu

 

Više o