Nogomet
Nogomet

Potresna ispovijest bivšeg Modrićeva suigrača: "Četiri dana sam bio u bolnici. Ne sjećam se..."

Isco je u dresu madridskog Reala osvojio pet Liga prvaka.

Isco i Luka Modrić (Foto:Afp)

Bivši igrač Real Madrida Isco progovorio je o problemima sa zdravljem, te otkrio kako je prije dvije godine doživio epileptički napadaj usred noći:

"Nikad prije nisam patio od epilepsije, ali bila je dosta jaka epizoda. Četiri sam dana bio u bolnici gdje su mi napravili mnoštvo pretraga. Imao sam problema s prisjećanjem nekih stvari koje su mi se dogodile tog dana. Ima trenutaka iz bolnice kojih se ne sjećam", priznaje Isco koji otkriva kako iduće četiri godine mora uzimati jednu tabletu dnevno kao dio liječenja.

Nekoć velika zvijezda Malage i Real Madrida spala je na niske grane nakon godina neigranja u Kraljevskom klubu. U jednom trenutku je bio jedan od najvrjednijih igrača svijeta (90 milijuna eura), a onda mu je cifra spala na samo pet milijuna eura.

Imao je neslavnu epizodu u Sevillu koja je potrajala samo četiri mjeseca, a onda je potpisao za gradskog rivala Real Betis i posve se preporodio. Ovo mu je druga sezona na stadionu Benito Villamarina, a dosad je skupio 36 nastupa, devet golova i sedam asistencija.

Hrvat ostvario veliku pobjedu: Srušio 17-godišnju pikado senzaciju i viceprvaka svijeta!

UZNEMIRUJUĆE Bivša košarkašica nožem nasrnula na policajca, on je upucao ispred stana

Dalić mnoge iznenadio: Čudna odluka, tko će zamijeniti Livakovića i kako je došlo do promjene?