Nogomet
Nogomet

Točne riječi: Pojavila se snimka razgovora sudaca zbog kojeg je prekinuta utakmica Lige prvaka

Susret između Paris SG-a i Istanbul Bašakšekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sinoć prekinuti susret 6. kola skupine G nogometne Lige prvaka između PSG-a i Istanbul Bašakšehira nastavit će se u srijedu od 18:55, objavila je UEFA.

"Nakon incidenta koji se dogodio na utakmici Lige prvaka između PSG-a i Istanbul Bašakšehira UEFA je u dogovoru s oba kluba odlučila kako će se preostale minute susreta odigrati sutra s novom sudačkom postavom. Početak nastavka bit će u 18:55. Istraga vezana za taj incident bit će otvorena odmah", objavila je UEFA.

Susret između Paris SG-a i Istanbul Bašakšekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe. Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a četvrti sudac Coltescu prilikom komunikacije s glavnim sucem za opis Weboa koristio je riječ ''negru''.

Bizarna priča suca o kojem bruji Europa: Teške optužbe u domovini, navodno je pokušao samoubojstvo

''Onaj crni tamo. Odi provjeriti tko je taj. On je crni tamo, nemoguće kako se ponaša'', bile su riječi rumunjskog četvrtog suca, otkrili su rumunjski novinari, a audiosnimka se pojavila na društvenim mrežama.

Nogometaš gostiju Demba Ba podivljao je kad je čuo što priča četvrti sudac te se počeo derati:

''Zašto si ga nazvao 'negro', zašto si ga nazvao 'negro'?''

Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak. Odmah potom u svlačionicu se povukla i domaća momčad.

Kako je u drugoj utakmici posljednjeg kola u ovoj skupini RB Leipzig svladao Manchester United, jasno je kako su u osminu finala prošli RB Leipzig i PSG, no još nije poznato koja će momčad osvojiti prvo, a koja drugo mjesto u skupini.

Paris SG-u za prvo mjesto treba pobjeda u srijedu, dok će u suprotnom prvo mjesto osvojiti RB Leipzig. Manchester United će na proljeće igrati u Europskoj ligi, dok će Istanbul Bašakšekir u srijedu okončati svoje sudjelovanje u eurokupovima za ovu sezonu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.