Nogomet
Nogomet

VIDEO Pogledajte dolazak navijača Bednje u Rijeku: Stigle su ih stotine!

Bednja je ispala od favorizirane Rijeke.

Navijači Bednje iz Beletunca (Foto:Damir Škomrlj/Cropix)

Sat vremena držala je Bednja iz Beletinca nulu na Rujevici, a otpor žilavog niželigaša slomio je tek hrvatski reprezentativac Marco Pašalić s dva pogotka u tri minute.

Treći gol pao je na kraju susreta pa možemo reći kako se petoligaš nije osramotio (0:3) u osmini finala SuperSport Hrvatskogh nogometnog kupa.

Naprotiv, navijači Bednje iz mjesta Beletinec s oko 900 stanovnika bili su pravi hit na Rujevici. Stiglo ih je par stotina, neki kažu čak 400 i srećom nisu morali biti u zloglasnom kavezu za gostujuće navijače.

Bednja je, naime, bila domaćin na ovoj utakmici, jer nisu imali novca za platiti osiguranje koje je tražila policija pa se igralo na stadionu gostiju.

Prije devet godina na utakmici ova dva kluba izbili su neredi s gostujućim navijačima u Beletincu pa je procjena policije bila kako će biti potrebno bolje osiguranje za što niželigaš nije imao budžeta.

Varaždinske vijesti i Facebook Bednje objavili su i snimku dolaska dijela navijača Bednje na Rujevicu koje su pozdravili oni navijači već pristigli na riječki stadion. Ne sumnjamo kako je ovaj nogometni izlet bio pravi doživljaj za brojne mještane Beletinca.

 

 

Mourinho živi u luksuznom hotelu u Istanbulu, noćenje košta 1200 eura, no svaku večer naručuje tri ista jela

FOTO David i Victoria Beckham puni su love: Kupili luksuznu vilu za rekordan iznos u gotovini!

Srbi u šoku nakon novog potopa: "Ovo boli, samo je jedna momčad gora od Zvezde, a tek nam dolazi Barca"

Modrić nakon ludog preokreta: "Zna se što želim, ali o svemu na kraju odlučuje Mister"