Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurio zanimljiv dokument

FOTO David i Victoria Beckham puni su love: Kupili luksuznu vilu za rekordan iznos u gotovini!

David i Victoria Beckham imaju novi dom u Miamiju.

David i Victoria Beckham (Foto: Afp)

Supružnici David i Victoria Beckham kupili su novu luksuznu vilu u Miami Beachu za koju su iskrcali pozamašan iznos, a papirologija otkriva da im nije trebala hipoteka, već su cijeli iznos isplatili u gotovini!

"David i Victoria puni su love, ali kupnja kuće vrijedne 60 milijuna eura gotovinom je impresivna. Oni obožavaju kuću i žele ondje provoditi što više vremena", kazao je jedan od izvora za engleski tabloid The Sun.

Luksuzna vila inače se prodavala po početnoj cijeni od 73 milijuna eura, no Beckam je uspio dobiti značajan popust. Iskrcao je 62 milijuna eura, a to je još uvijek rekordan iznos koji je plaćen za neku od nekretnina u North Bay Roadu.

U novom domu neće im apsolutno ništa nedostajati. Vila s pogledom na zaljev Biscayne ima devet spavaćih soba i 14 kupaonica, teretanu, spa, kućno kino, bazen, vanjsku kuhinju i još puno toga.

Inače, bivši je vlasnik nekretninu kupio prije šest godina, odnosno 2018. godine za samo 9 milijuna eura, no vrijednost je uspio znatno povećati izgradnjom nove luksuzne vile koju je dizajnirala poznata arhitektonska tvrtka Choeff Levy Fischmann.

Jose Mourinho Mourinho živi u luksuznom hotelu u Istanbulu, noćenje košta 1200 eura, no svaku večer naručuje tri ista jela divider

Luka Modrić Modrić nakon ludog preokreta: "Zna se što želim, ali o svemu na kraju odlučuje Mister" divider

Monaco - Crvena zvezda Srbi u šoku nakon novog potopa: "Ovo boli, samo je jedna momčad gora od Zvezde, a tek nam dolazi Barca" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX