Nogomet
Nogomet

Petkovićev menadžer otkrio: Bruno je imao ponude Bayerna i tri engleska kluba

Petković danas ima 30 godina i još uvijek čeka na transfer karijere. Dugo je bio zagrizao i turski Trabzonspor, no Petković je odlučio ostati i potpisati novi ugovor u Dinamu.

Bruno Petković (Foto:gol.hr/Cropix)

Bruno Petković je tek dolaskom u Dinamo zaigrao ozbiljniji nogomet. Petković je na Maksimir stigao 2018. godine, a do danas je postao jedan od najboljih igrača Dinama u novijoj povijesti.

Petković je odmah pokazao da ima ono nešto, dominirao je u SHNL-u pa je stigao i poziv reprezentacije, a gol Brazilu ga je popularizirao i u svijetu.

Njegove dobre igre nisu prošle ispod radara niti mnogim svjetskim klubovima, tako je njegov menadžer Ivan Cvjetković otkrio da su Petkovića htjeli mnogi velikani, no sve je propalo.

''Bruno Petković je tada bio u Dinamu godinu i pol. Sreo sam tada sportskog direktora Bayerna Bracu Salihamidžića. Rekao sam mu imam ti jednog centarfora. Pogledao je Petkovića, i tada je Bayern bio spreman platiti ga 20 milijuna eura. Imali smo ponude od Evertona, Burnleya i Aston Ville 22-23 milijuna, sve smo ugazili u rupu. Nažalost, to se nikad nije dogodilo", rekao je Cvjetković na SportFestu u Poreču.

Petković danas ima 30 godina i još uvijek čeka na transfer karijere. Dugo je bio zagrizao i turski Trabzonspor, no Petković je odlučio ostati i potpisati novi ugovor u Dinamu.

Cvjetković se brinuo i o karijeri Marija Mandžukića, a bivši Vatreni je mogao u United.

''Mandžukića je želio Manchester United, plaća je trebala biti 8 milijuna funti, nažalost to je propalo. Želio ga je Ancelotti u PSG i Realu, na kraju je otišao u Juventus.''

  VIDEO Pogledajte trenutak kada je Ngannou ugledao Antu Deliju: Drviš mu je prvo dobacio

Kultni hrvatski klub poslao oštru poruku prema HNS-u: "Više nećemo šutjeti"

Noćna mora bivšeg igrača Reala: U euforiji istetovirao ime djeteta, a onda je stigao poziv majke

Više o