Nogomet
Nogomet

Pajač nakon velikog derbija sudio drugoligašima, Jerko Leko poludio: "Ovo što je danas radio je strašno!"

Igor Pajač je bio glavni sudac utakmice Jarun - Rudeš i svojim je odlukama razljutio domaćeg trenera.

Pajač je sudio Jarun - Rudeš (Foto:Ronald Goršić/Cropix)

Za nadolazeće sedmo kolo SuperSport HNL-a Igor Pajač nije delegiran. Sudac iz Svetog Ivana Zeline neće dijeliti pravdu za vikend, a kako bi ga malo vratili u formu sudački šefovi poslali su ga ovog četvrtka na sraz zagrebačkih drugoligaša: Jarun - Rudeš.

No, Pajač se ni tamo nije proslavio, barem ako je suditi prema izjavama trenera Jaruna Jerka Leke.

Utakmica je završila rezultatom 1:2, a Leko je nakon susreta progovorio o suđenju.

"Kroz svo ovo vrijeme gotovo nikada nisam spomenuo suđenje ali danas moram, mislio sam do sada da je Pajač sudac koji zna posao, ali nakon ovoga sam definitivno promijenio mišljenje. Ono što je danas radio je strašno, izmislio im je penal, svaki sitni faul je bio za njih, a onda u 90. minuti nije svirao penal za nas, da je bilo na drugoj strani ne dvojim da bi svirao, dovoljno za ovakav ishod. S tim da dečkima iz Rudeša ne mogu ništa zamjeriti, oni su se borili za sebe pošteno, ali je jednostavno bilo puno odluka na njihovu stranu danas", izjavio je Leko.

Podsjetimo, Pajač je loše odsudio najveći derbi hrvatskog nogometa Dinamo - Hajduk. Nekoliko je bilo diskutabilnih situacija od kojih se svakako najviš ističe prestrogo dodijeljen drugi žuti karton Hajdukovom lijevom beku Ismaelu Diallou.

Tablice omogućuje Sofascore