Nogomet
Nogomet

VIDEO Ovako je sportska inspekcija danas ušla u Dinamo: Provjeravali su se dokumenti

Što je Stipe Sladoljev rekao o stanju u Dinamu, možete pogledati u priloženom videu.

 Prvu veliku pravnu pobjedu ostvarila je aktualna uprava Dinama u borbi protiv struje Zdravka Mamića. Istoga dana: u klub je ušla sportska inspekcija, a neovisno o njima, svoju odluku donio je Gradski ured za upravu. Odluka gradskog tijela glasi: odluka skupštine Dinama o smjeni Krešimira Antolića bila je: nevaljana.

Danas nešto nakon 13 sati dvije sportske inspektorice pojavile su se na porti Dinama, pokazale svoje isprave, i ušle u klub.

Sportska inspekcija stigla je na Maksimir da bi (u prvom redu) kontrolirala legitimnost odluke Dinamove skupštine iz prosinca da se smijeni član Uprave Krešimir Antolić.

Gradski ured donio odluku: Antolić ostaje u Dinamu, Skupština pravovaljana!

Očito, sportska inspekcija stigla je u Dinamo na inicijativu struje protivne Mamiću i odane aktualnoj klupskoj vlasti. Pa ipak: nitko iz kluba danas nije želio govoriti o tome.

Ali onda se s ulaskom sportske inspekcije (istoga dana!) poklopila objava odluke drugog tijela: Gradskog ureda za upravu. To tijelo proglasilo je Antolićevu smjenu: nevaljanom.

Takva odluka znači prvi važan pravni (ali i politički!) poraz struje Zdravka Mamića, i prvu važnu pobjedu Mirka Barišića i Krešimira Antolića.

Što je Stipe Sladoljev rekao o stanju u Dinamu, možete pogledati u priloženom videu.

Više o