Nogomet
Nogomet

VIDEO Otvorena vrata svlačionice Srbije, a iz nje grme stihovi pjevača koji veliča ratne zločince

Srpski igrači pobjedu protiv Švicarske proslavili su uz stihove Baje Malog Knindže - omiljenog pjevača samoprozvanog četničkog vojvode Vojislava Šešelja.

Aleksandar Mitrović (Foto:Afp)

Srbija je u Leskovcu svladala Švicarsku s 2:0. U nadoknadi prvog poluvremena Elvedi je pogodio vlastitu mrežu za 1:0 Srbije, dok je domaćin prednost povećao nakon točno sat vremena igre, a strijelac je bio Mitrović.

Mogla se Švicarska vratiti u 73. minuti, ali tada Embolo nije realizirao jedanaesterac, čime je nestala i posljednja nada za Švicarce da u ovom ogledu mogu izvući pozitivan rezultat.

Na novom stadionu u Leskovcu blizu mix zone, odjekivala je glazba iz svlačionice Orlova.

Na repertoaru je bila Nada Topčagić, Ceca i Baja Mali Knindža, omiljeni pjevač četničkog huškaša Vojislava Šešelja, koji je nadimak dobio po srpskoj paravojnoj formaciji koja je operirala u tzv. Krajini.

Baš kada je Veljko Birmančević davao izjavu za RTS, u pozadini je iz svlačionice je odjekivala pjesma notornog Baje Malog Knindže.

Riječ je o pjevaču koji je fasciniran je likom i djelom Momčila Đujića, Draže Mihailovića, Ratka Mladića, Radovana Karaždića, Šešelja i sličnih.

Osim što veliča ratne zločince, česti motivi pjesama Malog Knindže su alkohol, droga i kockanje.

Video pogledajte OVDJE.

Srbima se crvene obrazi: Upropastili stadion od 28 milijuna eura u godinu i dva mjeseca

VIDEO Dječak iz Njemačke zapalio društvene mreže: Pogledajte nevjerojatan slalom - golmana

Pogledajte scene s Plave noći u Mostaru: Dvojica prvotimaca i legende Dinama u Hercegovini