Nogomet
Nogomet

Otac zvijezde Tottenhama osuđen za maltretiranje djece: Poznat je po svojoj strogoći i čvrstoj ruci

Son Woon-jung, otac Son Heung-mina, zvijezde Tottenhama i Južne Koreje osuđen je za maltretiranje djece u njihovoj nogometnoj akademiji u gradu Chuncheonu.

Son Heung Min i suigrači (Foto:Afp)

Son Woon-jung, otac Son Heung-mina, zvijezde Tottenhama i Južne Koreje osuđen je za maltretiranje djece u njihovoj nogometnoj akademiji u gradu Chuncheonu.

Otac igrača Tottehnama poznat je po strogoći i metodama rada, koje su vinule njegovog sina u zvijezde, ali izgleda da takav pristup djeci nije dobro sjeo roditeljima igrača u njihovoj akademiji.

Priča se zakotrljala proljetos nakon trening kampa u Okinawi. Roditelji jednog dječaka primjetili su modrice na bedru svog sina i kontaktirali policiju, a onda je dječak otkrio pozadinu priče.

Odbacio optužbe, tvrdi da je to činio iz ljubavi

Naime, prema tvrdnjama dječaka, otac Sona udario je njega i još trojicu igrača korner zastavicom po stražnjici. Povod tomu je bio njihov slab rezultat u trkačkom dijelu treninga, odnosno nisu uspjeli u 20 sekundi pretrčati od gola do centra igrališta.

Danas je sud presudio u korist djece, točnije Son Woong-jung, zajedno sa svojim sinom Son Heung-yunom i još jednim trenerom, kažnjeni su od strane lokalnog suda po 2220 dolara zbog zlostavljanja igrača u nogometnoj akademiji.

Son Woong-jung odbacio je optužbe protiv njega i njegovih kolega, navodeći da je svoje metode provodio iz ljubavi prema igračima u akademiji.

VIDEO Rođen je u Kongu, a igra za Hrvatsku: Pogledajte sjajan gol velikog talenta

VIDEO Hrvatska pobijedila Škotsku nakon preokreta, VAR spasio Vatrene u posljednjim sekundama!

FOTO Dinamo uručio poklon svom bivšem igraču koji gubi borbu s teškom bolešću