Nogomet
Nogomet

Xavi na sastanku poručio četvorici zvučnih imena da ne računa na njih, veliki talent odlazi

Legendarni Xavi se zahvalio četvorici i poručio im da mogu ići iz kluba. Najveće izneneđenje je odlazak Puiga.

Xavi na klupi Barcelone (Foto:Afp)

Barcelona je nakon odlaska velikog Lionela Messija iz kluba pala u krizu, ali dolaskom Xavija na klupu, neke stvari su se promijenile.

Prije Xavija stiglo je i novo vodstvo kluba koje je napravilo zvučne transfere. Na Camp Nou su stigli Aubameyang, Ferran Tores, Aguero, Adama Traore, Depay i Alves.

Legendarni Španjolac malo je razbudio velikana i nakon užasnog prvog dijela sezone vratio je Barcu na drugo mjesto LaLige.

Josip Brekalo objavio da je napustio Torino, uskoro radi transfer života

Xavi je postao gazda u Barceloni, a njegov autoritet ozbiljno shvaćaju i velike zvijezde kluba, a prema pisanju španjolskih medija, trener Barcelone je održao sastanak s momčadi na kojem je poručio da više ne računa na Oscara Minguezu, Riquia Puiga, Samuela Umtitija i Martina Braithwaitea.

Najveće iznenađenje je svakako zatvaranje vrata Puigu koji je dijete Barcelone. Prošao je kultnu La Masiju, no izgleda pravu priliku u svom klubu neće dobiti.

U svoje klubove se vraćaju i Adama Traore i Luuk de Jong, a iz Barce bi trebao otići i Miralem Pjanić, koji je trenutno na posudbi u Bešiktašu.

Od pojačanja Barcelona je trenutno dogovorila dolazak Francka Kessieja iz Milana, ali od čelnika Barcelone očekuje se još zvučnih transfera ovog ljeta.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Više o