Nogomet
Nogomet

Olmova djevojka o bizarnoj situaciji u Barceloni: "Bilo je kao kad su dečki puštali 18+ filmove"

Dani Olmo i Laura Schmitt već su neko vrijeme u vezi i zajedno žive u Barceloni.

Laura Schmitt (Foto:Laura abla/Instagram)

Dani Olmo ljetos je zamijenio dres RB Leipziga onim Barcelone za odštetu od 55 milijuna eura, a s njim se u katalonsku prijestolnicu preselila i njegova djevojka Laura Schmitt.

Atraktivna Olmova djevojka ima burnu prošlost, no vrlo otvoreno o svemu priča na društvenim mrežama. Ona je event menadžerica i model, a na internetu je stekla pravu slavu. Ima stotine tisuće pratitelja na društvenim mrežama, a snima i uspješan podcast, u kojem je ispričala jednu scenu s Olmovim prijateljima u Barceloni.

"Imala sam groznu situaciju. Dani je još bio na treningu, a njegovi prijatelji došli su na večeru prerarno. Svi smo sjedili na kauču, nisu pričali njemački, samo su natucali engleski. Nisam znala što da radim, upalila sam televiziju i odabrala prvi reality show o spojevima u kojima su natjecatelji potpuno goli.

Bila sam previše sramežljiva da isključim televiziju kako ne bi pomislili da se ne mogu nositi s tim. Svi smo sjedili na kauču i gledali to, osjećala sam se kao u petom razredu kad su dečki puštali pornofilmove na kućnim zabavama."

Dodajmo kako se Olmo nalazi među 30 nominiranih igrača za Zlatnu loptu, koja će se večeras dodijeliti na gala večeri u Parizu, a evo kako je Schmitt to pokušala objasniti u svom podcastu.

"Moj dečko je nominiran za Zlatnu loptu. Teško mi je to objasniti, nešto poput Oscara za nogometaše ili sportaše. Mislim da je to najveća sportska nagrada koja postoji..." zaključila je.

Dani Olmo i Laura Schmitt (Foto: Laura abla/Instagram)

Laura Schmitt (Foto: Laura abla/Instagram)

U Realu od sramote svi šute, oglasio se zato Modrić: Kapetan skupio više od milijun reakcija!

Iznenadna smrt mladog nogometaša sve šokirala, obitelj se kratko oglasila: "Otišao je kao heroj"

Schumacherova obitelj potrošila pravo bogatstvo na njegovo liječenje: Cifra je zapanjujuća