Nogomet
Nogomet

Oglasio se dobitnik spornog crvenog kartona: Real priprema potez koji će razljutiti Talijane

Švicarac je bio samokritičan nakon isključenja...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Real Madrid pobijedio je Atalantu 1:0 u Bergami, a u glavnu priču prometnuo se rani crveni karton Rema Freulera koji je usmjerio vodu na kraljevski mlin.

Po mnogima je njemački sudac prestrogo kaznio Švicarca, iako ima i onih koji tvrde da je Ferland Mendy išao u čistu gol-šansu te je stoga isključenje opravdano.

O svemu se oglasio i sam Remo Freuler porukom na Instagramu. Švicarac se nije upleo u raspravu, nego se samokritično osvrnuo na situaciju.

"Malo toga mogu reći. Jako mi je žao i želim se ispričati momčadi i navijačima. Ne želim razgovarati o situaciji. Još uvijek smo živi zahvaljujući momcima koji su odigrali veliku utakmicu s 10 igrača. Siguran sam da ćemo u Madridu sjajno odigrati", napisao je.

Modrić se gadno naljutio na suigrača: Dvaput mu pružao ruku, Luka ga odbio

U međuvremenu, u Realu se previše ne zamaraju time. Štoviše, pripremaju protuudar - kako pišu španjolski mediji, žele se žaliti na žuti karton Casemira koji je Brazilca izbacio iz konkurencije za uzvrat.

Casemiro je dobio žuti karton za taktički faul, protivnika je zakačio rukom, ali u Madridu očito smatraju da je Atalantin igrač malo teatralno pao, pa će pokušati izvući pomilovanje za svog zadnjeg veznog.

Casemiro je kasnije u utakmici izbjegao i potencijalni crveni karton, pa nema sumnje da bi eventualno pomilovanje dodatno izbacilo iz takta ionako bijesne Talijane.