Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ne trebate raditi u NASA-i..."

Bijes u Atalanti zbog crvenog kartona protiv Reala: Trener popljuvao njemačkog suca

Situacija iz 17. minute utakmice u Bergamu najsporniji je trenutak večeri u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotovo 70 minuta Atalanta se s igračem manje uspješno nosila s Real Madridom prije negoli je njihova obrana kapitulirala pred odmjerenim udarcem Ferlanda Mendyja.

Od 17. minute kad su ostali bez isključenog Reme Freulera pa do 86. kada nisu dovoljno brzo istrčali blokirati šut francuskog braniča, trener Gian Piero Gasperini mogao je biti vrlo zadovoljan prezentacijom svojih igrača.

Poslije utakmice tražio je riječi kako da ne dobije suspenziju od UEFA-e zbog onog što misli o crvenom kartonu koji je njegovu veznjaku dao Tobias Stieler.

"Onaj tko ne zna razliku između žutog i crvenog kartona trebao bi promijeniti posao. Neću ništa reći, inače će me UEFA suspendirati na dva mjeseca. U Madrid ćemo svakako ići na pobjedu", izjavio je Gasperini.

gol expired Real slomio Atalantu s igračem više: Sporna situacija obilježila utakmicu divider

"Ostaje gorčina jer nismo imali mogućnost igrati našu očekivanu igru. Utakmica je poslije tog crvenog kartona bila uništena. Ne znam kakav bi bio rezultat na kraju, znam samo da je u tom trenutku nastupila neka druga utakmica", istaknuo je trener Atalante.

Koliko god se trudio, Gasperini na koncu ipak nije izdržao a da ne poklopi njemačkog suca.

"Ne možemo imati suce koji nikad nisu igrali nogomet i koji ne mogu razlikovati prekršaj i prigovor. Ako to ne razumijete, promijenite posao. Ne trebate biti inženjer u NASA-i da biste to razumjeli", zaključio je.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider