Nogomet
Nogomet

Nove poruke i teške optužbe na račun Neymara: ''Bio je drogiran kad me silovao''

Neymar je i dalje jedna od vrućih tema brazilskih medija.

Najila Mendes de Souza (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Dok se reprezentacija Brazila priprema za početak Copa Americe, kojem su i domaćini, njihova najveća zvijezda Neymar proživljava teške trenutke u karijeri. Ne zbog ozljede koju je zadobio na prijateljskom susretu s Katarom, a zbog koje će propustiti kontinentalno prvenstvo, već zbog optužbi za navodno silovanje.

Manekenka Najila Mendes de Souza optužila ga je da nije pristala na seksualni odnos koji su imali prije mjesec dana u jednoj hotelskoj sobi u Parizu, dok on tvrdi drukčije. Ona kaže kako je stigao pijan te kako je odbila spavati s njim, iako je to zapravo bio razlog njihova susreta. Potom ju je, tvrdi, istukao i silovao.

Brazilski dnevnik Record objavio je nove poruke Brazilke, ali ovaj put ne koje je razmijenila s nogometašem već s jednim od svojih odvjetnika, koji je u međuvremenu napustio njezin pravni tim.

''Udario me, silovao me, bio je pijan i drogiran, to mi je i priznao u porukama'', pisala je Najila Mendes de Souza svom bišem odvjetniku.

''On je nasilnik i ovisnik o drogama. Mora biti uhićen i poslan na rehabilitaciju. U ovom je stanju prijetnja samom sebi i društvu'', piše manekenka.

Procurila snimka iz sobe Neymara i manekenke koja ga je optužila za silovanje: Jesu li mu namjestili?

Tvrdi i kako je Neymar fotografirao njezinu stražnjicu punu modrica kako bi se hvalio svojim prijateljima. U porukama priznaje kako je ona njega napala kada su se drugi dan našli opet u sobi, što se može vidjeti i na objavljenoj snimci.

Odvjetnik joj je tada poručio da se odmori i opusti te da će Neymar za sve platiti na sudu. Kada mu je rekla da će objaviti neke fotografije, on joj je savjetovao da to ne čini, nakon čega su se razišli.

''Mislim da to nije dobra strategija. Nađi si drugog odvjetnika'', napisao joj je u porukama koje su izašle u javnost.

Neymar je za vikend dao iskaz u policiji i borit će se protiv optužbi na sudu.

 

Više o