Nogomet
Nogomet

Nove informacije o Perišiću rasplamsale maštu navijača Hajduka

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić nalazi se na pripremama s Tottenhamom za novu sezonu.

Ivan Perišić (Foto:Marko Lukunić/Pixsell)

Kada je ime Ivana Perišića osvanulo na popisu putnika za pripremnu turneju Tottenhama, mnogi su pomislili da od transfera u Hajduk ponovno neće biti ništa.

No posljednje informacije iz Australije mogle bi rasplamsati maštu navijača Hajduka. O čemu se radi? Perišić, naime, nije trenirao s momčadi, već odvojeno s nekolicinom igrača - Hojbjergom, Lo Celsom, Dierom i Spenceom

Zanimljivo, na tom popisu nalazi se nekoliko imena koja bi ovog ljeta mogla napustiti redove londonskog kluba. Osim Perišića, to su Hojbjerg i Lo Celso.

Naravno, sve treba uzeti s dozom rezerve jer je informacija osvanula na forumu navijača londonskog kluba, ali više će se toga znati nakon prijateljske utakmice između Tottenhama i West Hama, koja se igra danas u podne.

Ideja za unaprjeđenje našeg Superkupa: "U Sydneyju bi na Dinamo - Hajduk došlo 80.000 ljudi"

Tada bismo mogli saznati više o Perišićevu statusu kod novog trenera Angea Postecogloua. Ako zaista ne računaju na njega u londonskom klubu, tada ga čekaju mučni pregovori s Danielom Levyjem o raskidu ugovora koji traje još godinu dana, a donosi mu 6 milijuna eura neto.

Za kraj dodajmo da je Perišića i na drugom kraju svijeta dočekala vojska navijača Hajduka koji ga zovu da se vrati na Poljud.

Tako se na društvenim mrežama proširila snimka na kojoj je potpisivao dresove i dijelio autograme mnogobrojnim obožavateljima u pozadini se samo čuje glas koji govori: "Ivane, vrime je.