Nogomet
Nogomet

Nizozemac kritizirao PSV i Perišića: ''Neshvatljiva kupovina kluba, star je i bio je nuđen na sve strane''

Nizozemski novinar kritizirao je dovođenje Ivana Perišića u PSV.

Ivan Perišić (Foto:Afp)

Epizoda Ivana Perišića u Hajduku nije dugo potrajala, hrvatski reprezentativac proveo je tek nešto više od pola godine na Poljudu, a njegova nova destinacija je Eindhoven.

Nizozemski velikan PSV odlučio se pojačati krilne pozicije nakon što je Lozano napustio klub. Ivana su dočekali raširenih ruku, ali postoje i kritičari ovakvog poteza PSV-a, kluba koji je poznat po etabliranju mladih igrača. Jedan od njih je Hugo Borst, tamošnji sportski novinar.


''Ivan Perišić je neshvatljiva kupovina PSV-a. On ima 35 godina, što je staro za jednog nogometaša. Imao je ozljedu križnih ligamenata i nuđen je na sve strane pa bi mi to bilo sumnjivo. Također nije jeftin'', rekao je Borst u radio emisiji NOS Langs de Lijn.

''Odličan je nogometaš, s više od sto međunarodnih utakmica za Hrvatsku, koja je posljednjih godina imala veoma dobre rezultate, ali u PSV-u imate Langa, Driouecha, mladog igrača iz Jong PSV-a Joela Nadala. Zašto onda dovodite Perišića? Znam ja dobro tko je on, da je svestran, ali zašto ste to učinili? On ti je od koristi samo ako je u formi i igra. Jer iskustvo nije od velike koristi ako taj igrač ne igra. I ima ogromnu plaću'', zaključio je.

Šibenik preko 50 minuta imao igrača više i nije uspio pobijediti Istru 1961 na Šubićevcu

Igrač njemačkog giganta napustio trudnu suprugu? Prije samo par mjeseci napravio je transfer karijere

Hrvatska se oprostila od Svjetskog prvenstva u osmini finala, Argentina je bila bolja