Nogomet
Nogomet

Igrač Bayerna oštro napao Kovača: ''Ne znam što mu je. Valjda Heynckes, Ancelotti i Guardiola nemaju pojma''

Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, je na Allianz Areni pobijedio Herthu s 1-0, ali nisu svi zadovoljni načinom na koji hrvatski trener vodi momčad.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Bayern se bodovno izjednačio s vodećom Borussijom Dortmund, a Niki Kovaču stižu pohvale. Međutim, jedan njegov igrač imao je poprilično oštar istup kad je u pitanju rad hrvatskog trenera.

33-godišnji brazilski branič Rafinha izjavio je za ugledni njemački Bild da ne može shvatiti zašto mu Kovač ne daje veću minutažu. Brazilac je utakmicu protiv Herthe ponovno odgledao s klupe te se otvoreno požalio na Kovača.

''U zadnje vrijeme trener nije pošten prema meni. Trudim se na treninzima, a teško mi je motivirati se. Treniram dobro, ali ne dobivam nikakvu priliku."

Na pitanje je li Kovač nepravedan prema njemu, Rafinha je odgovorio:

"Da, mislim da je. Nemam pojma zašto. Uvijek dajem 100 posto. Dajem sve od sebe, a on očito ne računa na mene. Ne znam što misli. A dok su u klubu bili Heynckes, Ancelotti i Guardiola, igrao sam. Možda oni nemaju pojma o nogometu. Igrao sam u prvom dijelu prvenstva, a sada više ne igram. Ne znam zbog čega, možda trener zna da odlazim na kraju sezone, možda je to razlog", požalio se Brazilac.

Rafinha je posljednji put veću minutažu imao kada je Bayern izgubio od Bayer Leverkusena 3:1 početkom veljače. Od tada je na klupi proveo tri utakmice Bundeslige i jednu u Kupu.

''Tužan sam jer mi nije dopušteno igrati četvrtu utakmicu zaredom. Dobar sam igrač, ali ne mogu to pokazati. Zaista sam razočaran'', zaključio je Rafinha.

Rezultati by SofaScore