Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
utrka se nastavlja

Bitni bodovi za Kovača: Bayern jedva pobijedio i izjednačio se s Borussijom

Kovačevi puleni privremeno su se izjednačili s vodećom momčadi Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 23. kolu Bundeslige Wolfsburg je u subotu u gostima iznenadio Borussiju Mönchengladbach, svladavši je 3:0, te se privremeno probio na peto mjesto.

Hrvatski veznjak u dresu "vukova" Josip Brekalo, koji je u prethodna dva kola bio asistent, igrao je do 64. minute, kada ga je zamijenio švicarski reprezentativac Admir Mehmedi. To se pokazalo kao dobar potez trenera Labbadie, budući da je Mehmedi dva puta zatresao mrežu, u 68. i 83. minuti.

Bayern, koji vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, je na Allianz Areni pobijedio Herthu sa 1:0. Pogodak je pao nakon kornera u 62. minuti. James Rodriguez je ubacio, a Javi Martínez glavom pogodio mrežu. Bayern se sada bodovno izjednačio sa vodećom Borussijom Dortmund, koja u nedjelju dočekuje Bayer Leverkusen.

Schalke je i dalje u krizi, u posljednjih pet kola osvojio je samo dva boda. Novo razočaranje priuštili su mu nogometaši Mainza, koji su slavili sa 3:0.

Dan ranije Stuttgart, koji se nalazi u opasnoj zoni, je u gostima kod Werdera poveo u 2. minuti golom Stevena Zubera, ali je Werder poravnao u 45. pogotkom Davyja Klaassena. Hrvatski branič Borna Sosa ostao je na klupi za pričuve Stuttgarta.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider