Nogomet
Nogomet

''Dajaku i Benrahou su htjeli tužiti Hajduk, a nakon što nisu uspjeli naći klub, vratili su se na Poljud"

Spomenuti dvojac izbačen je iz momčadi nakon što su otišli na izlet na Hvar dok je Hajduk bio na gostovanju, a oni nisu išli zbog navodnih ozljeda.

Hajduk je dao otkaz Nikoli Kaliniću koji se odmah odlučio oglasiti i izgleda, reći pravi istinu oko svega na Poljudu.

Kalinić je bio sportski direktor kluba. Tu je dužnost Kalinić napustio nakon samo četiri mjeseca, a na nju je došao završivši igračku karijeru baš u splitskom klubu, na kraju prošle sezone.

Nikola Kalinić je pričao o brojnim problemima u klubu, a dotaknuo se slučaja dvojice stranaca, Dajakua i Benrahoua.

Spomenuti dvojac izbačen je iz momčadi nakon što su otišli na izlet na Hvar dok je Hajduk bio na gostovanju, a oni nisu išli zbog navodnih ozljeda.

Izgleda da je to bila samo kap koja je prelila čašu. Htjeli su kasnije i tužiti Hajduk, sve je bilo spremno, a preko ljeta su tražili klub i nisu ga uspjeli pronaći. Na kraju su ipak vraćeni u sastav splitskog kluba

''Znam da Gattuso nije zadovoljan u klubu. Osobno sam želio imati kralježnicu momčadi u Livaji, Rakitiću i Uremoviću uz mlađe Pukštasa i Sigura plus dovođenje stvarnih pojačanja. Na kraju smo morali vraćati Dajakua i Benrahoua. Oni su sami rekli da im se ne sviđa tu, da bi htjeli otići. Morali su biti vraćeni, pripremali su tužbu protiv kluba, Cijelo ljeto su tražili klub i nisu ga našli, a prema Fifinim pravilima ih treba vratiti'', rekao je Kalinić.

Kalinić istaknuo da nitko ne želi kupiti igrače Hajduka, dogovorio je veliki transfer Pukštasa pa ga Pavelin blokirao

Kalinićevo brutalno razotkrivanje: Hajduk je u gadnom problemu ako je samo dio njegovih riječi istinit

Nikola Kalinić otkrio: "Predsjednik mi je rekao da su glavni problemi Hajduka Livaja i Lovre"