Nogomet
Nogomet

Bjelica otkrio što treba popraviti za Šahtar; Dani Olmo: "Svaki nogometaš sanja takvu utakmicu"

Mlada zvijezda i trener Dinama najavili su bitan susret Lige prvaka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na press-konferenciji uoči utakmice grupne faze Lige prvaka između Dinama i Šahtara gostovali su Nenad Bjelica i Dani Olmo.

"Drago mi je da vas vidim u ovako velikom broju, a ne kao protiv Osijeka. Očito je opet neka povijesna utakmica na redu", našalio se Bjelica na početku.

"Šalu na stranu, nadam se da ćemo pružiti jednako dobru partiju kao u Harkivu i protiv Atalante. Dečki su svježi, motivirani i žele uživati u utakmici", rekao je Bjelica, koji smatra da su šanse podjednake.

Ovo je dokaz da Europa konačno ozbiljno shvaća Modre: Bjelica može napraviti što nikome nije uspjelo

"Šanse su 50-50, Šahtar ima više iskustva u ovakvim utakmicama, ali nadam se da će naša želja i dobra atmosfera prevagnuti", rekao je i otkrio gdje očekuje napredak.

"Htio bih da imamo malo više koncentracije u obrani. Šahtar je vrhunska momčad koja jednim potezom može riješiti utakmicu. Protiv takvih morate biti 100 posto koncentrirani, a mi to nismo bili, nadamo se da ćemo podići koncentraciju", rekao je.

Šahtarov trener najavio ofenzivu na Maksimiru: Istaknuo faktore potrebne za rušenje Dinama

Utakmicu je najavio i Dani Olmo.

"Atmosfera je super, dobro smo se pripremali. Utakmica je za povijest, svaki nogometaš sanja takvu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe za uspjeh", rekao je mladi španjolski reprezentativac.