Nogomet
Nogomet

Navijači se dižu na noge! Dvije skupine se ponudile, stiže i DPH Kiseljak

Obilne padaline izazvale su kaos na području Jablanice i Konjica tijekom protekle noći, a bujične poplave.

Poplave u BiH Foto: Afp

Galerija

Bosnu i Hercegovinu pogodile su strašne poplave. Pronađena su tijela 14 poginulih osoba u poplavama i odronima u sjevernom dijelu Hercegovine, a strahuje se da će taj broj rasti, objavljila su vlasti Hercegovačko-neretvanske županije sa sjedištem u Mostaru.

"S velikim žaljenjem mogu konstatirati da u ovome trenutku imamo potvrđenih četrnaest smrtnih slučajeva, odnosno četrnaest pronađenih tijela, nažalost, s tendencijom povećanja tog ionako tragičnog broja", rekao je na izvanrednoj konferenciji za novinare Kriznog stožera Vlade Hercegovačko-netvanske županije voditelj Odjela za informiranje Darko Juka.

Obilne padaline izazvale su kaos na području Jablanice i Konjica tijekom protekle noći, a bujične poplave, odroni i klizišta odnijeli ljudske živote. Veliki broj je nestalih, ali i unesrećenih.

"Jako puno je unesrećenih među njima i teže unesrećenih. Službe rade sve što mogu na terenu kako bi unesrećene izvukle do najbližih medicinskih ustanova", dodao je Juka.

Brojne navijačke skupine pripremaju se pomoći unesrećenima. Manijaci i Horde Zla ponudili su se pomoći, a udruga Hajduka Bilo Srce nagovijestila je da stižu i članovi DPH Kiseljak.

 

Brojne slavne osobe na nogama zbog poplava u BiH, dijele apele za pomoć: ''Neću ovo zaboraviti dok sam živa''

FOTO Scene užasa iz BiH šokirale mnoge: Oglasio se i HŠK Zrinjski

VIDEO Luka Modrić se prvi put u javnosti pojavio u jurilici od 650 konja

 

Više o