Nogomet
Nogomet

Navijač uvjeren da će Gvardiol potpisati za engleskog velikana, izdvojio je jedan detalj

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol je na meti nekoliko engleskih klubova.

Joško Gvardiol (Foto:Tom Dubravec/Cropix)

Joško Gvardiol, hrvatski nogometni reprezentativac nastavlja oduševljavati nogometni svijet. Zabio je pogodak za RB Leipzig protiv Manchester Cityja i tako produžio nadu njemačke momčadi za plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Sjajnom igrom, ali i nebeskim skokom za pogodak oduševio je Engleze koji bi ga rado voljeli vidjeti u Premier ligi. Hrvatskog braniča prati nekoliko tamošnjih klubova, a glasine o njegovom dolasku pojačala je izjava da bi jednog dana volio igrati u elitnom razredu engleskog nogometa.

HNS-ov video dirnuo i velikog Moa Salaha, Lovren poručio: ''Svi ćete mi nedostajati''

Tako je jedan navijač Liverpoola odlučio svima pokazati da itekako postoji šansa da Gvardiol stigne među Redse, a to temelji na njegovom Instagram profilu.

Objavio je snimku na kojoj se može vidjeti da, od svih klubova koji su zainterisirani za Vatrenog, Gvardiol prati samo Liverpool na Instagramu, a već ranije je priznao da navija za Redse.

Trener Leipziga ga želi zadržati

Naravno, ovo je teško uopće ozbiljno shvatiti, ali čini se da se navijači hvataju i za najmanju slamku spasa kada je u pitanju mogući dolazak Gvardiola u njihov klub.

S velikim zanimanjem pratit će se ljetni prijelazni rok zbog hrvatskog braniča, ali trener njemačkog bundesligaša Marco Rose je znakovito poručio:

"'Gvardiol će i sljedeće sezone biti igrač kluba, ja sam trener i ja to silno želim'', rekao je trener Leipziga pa otkrio što mu je Gvardiol rekao:

''Sretan je ovdje. Rekao je da želi igrati u Premier ligi, ali nije rekao kada!'' zaključio je.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.