Nogomet
Nogomet

Napadač koji prijeti Dinamu potpisao produljenje ugovora: Zarađuje kao i Petković

Levi Garcia, napadač AEK-a, potpisao je produljenje ugovora do 2028. godine.

Levi Garcia (Foto:AEK F.C./Screenshot)

Napadač AEK-a Levi Garcia bit će najveća prijetnja Dinamu u utakmici trećeg pretkola Lige prvaka. No, prije te važne utakmice on je svoju budućnost odlučio riješiti te je s klubom potpisao produljenje ugovora.

25-godišnji napadač s Trinidada i Tobaga prošle sezone u grčkoj ligi postigao je 14 golova i pridodao šest asistencija, dok je u kupu zabio još četiri gola. S tim učinkom bio je i najbolji strijelac AEK-a.

Evo što čeka Dinamo u idućoj rundi: Domagoj Vida predvodi popis poznatih imena, a tu je i prekrasni stadion

Njegov učinak privukao je pažnju mnogih europskih klubova, a najzagriženiji od svih za Garciju je bio Lens. Oni su nudili čak 21,5 milijuna eura za usluge napadača, no AEK je to odbio te mu produžio ugovor sve do 2028. godine.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Po novom ugovoru Garcija će zarađivati više od milijun eura godišnje što je ekvivalentno primanjima koja Petković trenutno ima u Dinamu.

Transfermarkt, najpoznatija nogometna stranica kada je vrijednost igrača u pitanju, Garciju procjenjuje na 7 milijuna eura. U posljednjih godinu dana njegova cijena se udvostručila, a s interesom klubova kao što je Lans možemo pretpostaviti da će se trend rasta cijene nastaviti.