Nogomet
Nogomet

Podršku Vuškoviću poslao Hajduk, ali i poznati glas navijača HSV-a: "Mafijaška organizacija, nikad nećemo zaboraviti!"

Nakon neslužbene dojave kako će Mario Vušković biti suspendiran od igranja nogometa do 2026. godine, stigle su poruke podrške za bivšeg U21 Vatrenog.

Mario Vušković (Foto:Profimedia)

Mnogi su ostali u šoku kada je njemački Bild danas izjavio kako je arbitražni sud donio odluku da će Mario Vušković biti suspendiran od igranja nogometa do jeseni 2026. godine.

22-godišnji stoper bori se po sudovima već dvije godine nakon što je inicijalno suspendiran sredinom rujna 2022. godine. Klub, suigrači i navijači su stali iza Vuškovića u njegovoj žalbi, ali suspenzija je samo produljena na još dvije godine.

On je tvrdio cijelo vrijeme kako je nevin, no sudovi nisu bili skloni povjerovati mu unatoč brojnim nepravilnostima koje su pratile cijeli proces i bacile mrlju na Njemačku antidopingšku agenciju.

Nakon objave Bilda, mnogi su se pobunili na odluku i pružili podršku bivšem U21 Vatrenom. Među prvima oglasio se njegov bivši klub Hajduk koji je napisao kratko: "Mario, uvijek uz tebe."

Podrška je stizala i od navijača njemačkog drugoligaša Hamburga, a na platformi X je kružio #FREEVUSKOVIC.

Jedan od najpoznatijih navijača Hamburga s više od pola milijuna pratitelja na društvenim mrežama, Finn Agostinelli na X-u napisao je:

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"NADA i WADA, imate krv na svojim rukama. Uništavate karijeru mladog talenta kako biste spasili vlastitu reputaciju jer ne možete priznati da ste napravili ogromnu pogrešku. Mafijaška organizacija. Nikada, ali nikada nećemo zaboraviti."

Vuškoviću potvrđena suspenzija, a manevarski prostor mu je sužen: Moguće je čak da završi karijeru

Transfer-bomba iz Crne Gore: Bivši napadač Cityja i Intera karijeru nastavlja na Rujevici

Katastrofalne vijesti: Mario Vušković suspendiran zbog dopinga do 2026. godine!