Nogomet
Nogomet

Mbappe zaprepašten optužbama za silovanje djevojke: "Kylian nema pojma..."

Napadač Real Madrida Kylian Mbappe našao se u središtu pozornosti zbog navodnog silovanja.

Kylian Mbappe (Foto:Afp)

Kylian Mbappe je navodno optužen za seksualno uznemiravanje i silovanje u hotelu u Švedskoj!

Nakon što se u švedskim medijima pojavila vijest kako je policija pokrenula istragu o navodnom silovanju u jednom hotelu u centru Stockholma, gdje je francuski napadač s prijateljima proveo dvije noći, oglasio se napadač madridskog Reala i sve negirao.

U Stockholmu je proveo dva dana, od srijede do petka prošlog tjedna, a u četvrtak se zabavljao u jednom noćnom klubu. Švedski list Aftonbladet tvrdi da se silovanje navodno dogodilo u četvrtak navečer, a dodaju da je policija prihvatila prijavu nakon što je nepoznata ženska osoba zatražila liječenje.

Također, tvrde da nema informacija da je neka osoba trenutno osumnjičena za kazneno djelo, a navodno je policija početkom ovog tjedna, odnosno istražitelji i forenzička služba, bila na mjesto događaju, odnosno u hotelu u kojem je Mbappe odsjeo s društvom.

Policija nije htjela ni potvrditi, ni demantirati takve informacije, a nakon svega se oglasila i odvjetnica francuskog nogometaša Marie-Alix Canu-Bernard. Ona je gostovala na francuskoj televiziji TF1 pa otkrila da se priča o podnošenju prijave, ali da se još uvijek ne zna protiv koga:

"Mbappe je miran, ali je zaprepašten medijskom pompom. Nema pojma za što ga se optužuje, a bude li istrage, predat će se švedskom pravosuđu, ali je on miran jer mu nemaju što prišiti."

Poznati sportaš izgorio u požaru, očevidac otkrio potresne detalje: "Dim je bio toliko gust, ništa se nije vidjelo"

Je li Livaković zaslužio isključenje? Evo što kažu hrvatski sudački eksperti, a što FIFA sprema

Novi udarac za Dalića: Za ključne dvoboje Lige nacija upitan važan veznjak!

Više o