Nogomet
Nogomet

Na Maksimiru planirali nove razgovore, a on već na putu za Švicarsku: Danas se očekuje liječnički pregled zvijezde Lokomotive

Marin Šotiček danas će se pojaviti na liječničkom pregledu u Švicarskoj.

Marin Šotiček (Foto:Ronald Gorsic)

Marin Šotiček postat će novi igrač FC Basela nakon današnjih liječničkih pregleda. Lokomotiva će za 19-godišnjeg napadača dobiti oko 3 milijuna eura, a u Dinamu će se morati okrenuti novim igračima nakon dugih i naposljetku neuspješnih pregovora.

Naime, na Maksimiru se još jučer pričalo o pokretanju novih razgovora za desno krilo Lokomotive, a trener Sergej Jakirović u intervjuu na odlasku iz Bad Radkersburga izjavio je da je Marin "najbliži Dinamu od svih potencijalnih pojačanja".

Šotiček je u srijedu prijepodne trenirao pod vodstvom trenera Silvija Čabraje, a nakon treninga se zaputio spremiti stvari za put u Švicarsku.

Sve je bilo dogovoreno, ali uvjeti mu nisu odgovarali

Iako su Dinamo i Lokomotiva postigli dogovor, financijski uvjeti nisu zadovoljili Šotičekovu stranu, pa su se povukli iz pregovora. Međutim, Basel je ponudio bolje uvjete i Šotiček se odlučio za Švicarsku.

Basel je prošle sezone završio devetoplasirani u švicarskom prvenstvu, te je čak morao igrati i doigravanja kako bi izbjegao ispadanje iz lige. Daleko je to od potencijalnog europskog nogometa koji bi Šotiček dobio na Maksimiru.

Dinamo sada lovi dvojicu igrača za poziciju desnog krila, Marca Pašalića i Kolumbijca Juana Cordobu, pri čemu se čini da je Cordoba bliži dolasku.

Romano tvrdi: Ivan Rakitić novi je igrač Hajduka!

Jokić i Srbija potpuno nemoćni u teškom porazu od SAD-a uoči Olimpijskih igara

Jakirović nakon poraza od Krivbasa: "Vidi se da smo teški, a jedan se žalio na bolove u loži"