Nogomet
Nogomet

Suigrač Nikole Vlašića čudesno preživio tešku prometnu nesreću - bez ogrebotine

Manuel Lanzini sjedio je na suvozačkom mjestu i bio je na putu na trening West Hama kad mu se dogodio prometni udes.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Veznjak West Hama Manuel Lanzini vratio se s reprezentativnih obaveza i putovao je na trening, međutim putem je doživio tešku prometnu nesreću. Argentinac je sjedio na suvozačkom sjedalu, a automobil je vozio njegov šofer.

Poslije teške nesreće nije mu trebao bolnički tretman, a po dolasku u klub još jednom su ga pregledali klupski liječnici i donijeli identičan zaključak. Suigrač našeg Nikole Vlašića putovao je po autocesti A12 prema istočnom Londonu u kojem je West Hamov trening centar Rush Green kad se dogodio sudar.

Kad senatori moraju spašavati i protiv slabašnih Bugara, sve je jasno: Kramarić najveći dobitnik, Vlašić najviše brine Dalića

Izgubio kontrolu, izvrtio na bok i zaustavio u drvetu

Vozač je izgubio kontrolu nad oko 600 tisuća kuna vrijednom Mercedesu, izvrtio se na bok i zabio se u drvo uz prometnicu, potvrdila je policija, a glasnogovornik West Hama potvrdio je kako je doista bilo riječ o njihovom igraču.

Policija i vatrogasci izvukli su ga iz olupine poslije nesreće, ali iako su strahovali od najgoreg, argentinski veznjak prošao je bez ogrebotine.

Tablica Premier lige

Standings provided by SofaScore LiveScore