Nogomet
Nogomet

Mario Mandžukić sve je bliže Manchester Unitedu: "Solskjaer mu se divi i želi ga u momčadi"

Mario Mandžukić svakim je danom sve bliže tome da postane novi igrač Manchester Uniteda.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Prema pisanju britanskih medija, dogovor između Marija Mandžukića i engleskog velikana Manchester Uniteda pitanje je trenutka. Prema neimenovanom izvoru, predstavnici našeg napadača pristali su smanjiti potraživanja, a sve kako bi Mandžukić postao prvi Hrvat koji će zaigrati u dresu kluba s Old Trafforda.

"Njegovi su predstavnici u konstantnom kontaktu s ljudima iz Manchester Uniteda i pristali su promijeniti svoja potraživanja. Bit će uključeni drugi bonusi u ugovor, no čini se da su sve bliže dogovoru. Ole (Gunnar Solskjaer) veliki je obožavatelj igre Marija Mandžukića i već ga duže vremena želi u svojoj momčadi. Njegovo iskustvo moglo bi biti ključno za mlađe igrače u momčadi, a on je i dokazani strijelac", kazao je neimenovani izvor.

Guardiola stigao na presicu s ručnim satom vrijednim više od pet milijuna kuna

Podsjetimo, Mandžukić je odbio unosni ugovor iz katarskog kluba koji mu je nudio čak 350 tisuća eura tjednih primanja, samo kako bi u siječnju mogao prijeći u redove slavnog engleskog kluba i postati prvi Hrvat koji je na sebe navukao dres Manchester Uniteda.

U posljednje vrijeme dosta se spominje i novi trener na klupi Manchester Uniteda Max Allegri, no prema pisanju britanskih medija, to se neće dogoditi.

"Ole je dobio riječ da mu ne prijeti otkaz i da ima dovoljno vremena posložiti Manchester United i vratiti ga na staze stare slave", prenose mediji s Otoka.

Hrvatski dres "izronio" iza leđa NBA legende, Shaq na to uzviknuo: "Croatiaaaaa!"