Nogomet
Nogomet

FOTO Najskuplji hajdukovac u povijesti iskazao podršku bratu, koji prolazi kroz kalvariju: Posvetio mu je i tetovažu

Luka Vušković, najskuplji igrač u povijesti Hajduka, iskazao je podršku svom bratu Mariju.

Luka Vušković (Foto:Profimedia)

Mario Vušković čeka konačnu presudu Međunarodnog sportskog suda (CSA) u suđenju za pozitivan test na EPO.

Tijekom dva dana suđenja hrvatski je nogometaš još jednom ponovio da je nevin, a pritom je otkrio potresne detalje cijelog slučaja koji je tjednima punio novinske naslovnice.

Vuškovića je pred sudom branio poznati američki odvjetnik Paul Greene, ali i dvojica znanstvenika koja su pokušala osporiti sve navode antidopinških agencija. Posebno su se usmjerili na uzorak urina, za koji kažu da bi mogao biti ključan u rušenju presude.

Naime, nakon velikog fizičkog napora tijelo izlučuje mokraću u kojoj je gustoća proteina posebno visoka, što bi moglo rezultirati nejasnim rezultatima analize Vuškovićeva EPO testa.

Jesu li time, ali i ostalim argumentima kojima su ukazali na bizarnosti i nelogičnosti u cijelom procesu, uspjeli srušiti optužbu antidopinških agencija, uskoro ćemo saznati. 

Vušković će dobiti presudu do srpnja?

Vušković vjeruje da bi konačnu odluku mogao saznati do srpnja, a dok se čeka pisana odluka suda, hrvatskom nogometašu sa svih strana stižu poruke podrške. Nakon Saveza, HSV-a, Hajduka i ostalih, oglasio se i njegov mlađi brat Luka Vušković, koji se trenutačno nalazi na posudbi u poljskom prvoligašu Radomiaku.

"Zahvalan sam što imam brata i prijatelja poput tebe. Zaslužuješ sve najbolje u životu i svi smo uz tebe. Volim te, brate moj", poručio je Luka svom starijem bratu Mariju, koji posljednje dvije godine prolazi kroz pravu kalvariju.

Luka je već ranije posvetio svom bratu tetovažu, a sada je objavio i fotografiju.

Podsjetimo, jesenas je dogovoren Lukin transfer iz Hajduka u Tottenham za rekordnu odštetu, no dok ne napuni 18 godina, neće se moći preseliti u London i zaigrati za Spurse, tako da je posudba u Poljsku stepenica u njegovu razvojnu planu i priprema za ono što će uslijediti.

Objavu možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Interova zvijezda narugala se rivalu pa dobila šamar od oca, kojeg Hrvati ne pamte po dobrom

VIDEO Ovakva ga još nismo vidjeli! Pep se slomio na ovo pitanje, bio je na rubu suza

Tetovaža Luke Vuškovića (Foto: Instagram/Luka Vušković)