Nogomet
Nogomet

Luka Modrić otkrio tko je najbolji igrač protiv kojeg je ikad igrao: "Vodio sam bitke s Lampardom i Gerrardom, ali on..."

Luka Modrić kaže kako mu je najteže bilo igrati protiv Andresa Inieste.

Luka Modrić (Foto:Afp)

Legendarni hrvatski kapetan Luka Modrić sinoć je u pobjedi Reala protiv Stuttgarta postao treći najstariji igrač u povijesti Lige prvaka koji je namjestio gol. Ta je tvrdnja dovoljan dokaz koliko dugo traje neuništivi 39-godišnji vatreni veznjak.

Logično, prošao je mnogo toga i igrao protiv najvećih nogometaša modernog doba jer na najjačoj razini traje više od 15 godina. Posljednjih je deset i kusur u dresu Reala, a sad je otkrio tko je najteži suparnik protiv kojeg je igrao.

Iniesta ispred Lamparda i Gerrarda

Ne čudi što on dolazi iz redova najljućeg rivala Barcelone, a stavio ga je na svoju listu najomraženijih suparnika ispred velikana poput Stevena Gerrarda i Franka Lamparda.

Modrić i Iniesta (Foto: Profimedia)

"Najbolji igrač protiv kojeg sam igrao? Dijelio sam travnjak s legendama u Engleskoj kao što su Frank Lampard i Steven Gerrard, ali Andres Iniesta bio je drukčiji", rekao je Luka Modrić pa dodao:

"Bio je jako dobar s loptom i bilo je jako teško braniti se protiv njega."

Iniesta također aktivan, ali...

Baš kao i Luka, Iniesta je i dalje aktivan, ali godinu stariji Španjolac daleko je od razine na kojoj igra naš kapetan jer igra u Emirates Clubu u UAE-u.

Iako je također riječ o jednom od najboljih veznjaka našeg vremena i iako su se dugo vodile polemike tko je veći veznjak – Luka ili on, činjenica da Modrić još uvijek igra na najvišoj razini otklanja svaku sumnju.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ponoćna drama navijača Dinama nakon utakmice u Münchenu: Gušili su se u vlaku i jedva spasili

VIDEO Pogledajte što je Vedran Ćorluka radio kod gola za 3:2 protiv Bayerna

Jedna objava o Dinamovu debaklu ima gotovo dva milijuna lajkova