Nogomet
Nogomet

Real pripremio novi ugovor za Luku Modrića: Samo su dva igrača bolje plaćena od kapetana Vatrenih

Hrvatski kapetan Luka Modrić trebao bi uskoro potpisati ugovor s Real Madridom do ljeta 2024.

Luka Modrić (Foto:Afp)

Luka Modrić ostaje u Real Madridu. Sve je dogovoreno, ugovori su sastavljeni i odobreni s obje strane i preostao je samo potpis, a to znači da će kapetan Vatrenih i narednih godinu dana nositi dres Kraljevskog kluba. Odnosno, do ljeta 2024.

Prije mjesec dana Florentino Perez je potvrdio Modriću da će dobiti novi ugovor, i to po istim financijskim uvjetima što znači da ostaje među tri najplaćenija nogometaša madridskog sastava, piše Relevo.

Ispred njega su samo Karim Benzema i Eden Hazard, a to je još samo jedan odraz koliko poštovanje i ugled uživa hrvatski kapetan u španjolskoj prijestolnici. Klupsko rukovodstvo mu je neizmjerno zahvalnosti na lojalnosti prema Kraljevskom klubu, a itekako je mogao birati.

Bivši prvak Europe ponovno u proljetnoj krizi, hoće li još jednom nevjerojatno prokockati povratak u Bundesligu?

Na stolu ima astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije, Al Nassr mu nudi 40 milijuna eura po sezoni, ali Modrić to nije iskoristio za pritisak na klupsko rukovodstvo. Strpljivo je čekao i dočekao, Real mu je ponudio novi ugovor, a on je to objeručke prihvatio. 

Time je konačno razriješena višemjesečna trakavica i Luka može mirno dočekati kraj sezone u kojem se Real bori za dva trofeja. Večeras igraju protiv Osasune u finale Kupa kralja, nije posve sigurno da će zaigrati, ali zato bi mogao biti spreman za polufinalni dvoboj Lige prvaka protiv Manchester Cityja.