Nogomet
Nogomet

VIDEO Ludnica u Osijeku, Gradski vrt gori: Lovrić u totalnom šoku, Bjelica oduševljen dočekom

Kristijan Lovrić ostao je zatečen i oduševljen dočekom navijača Osijeka u Gradskom vrtu…

Sjajan je bio doček Kristijana Lovrića ispod zapadne tribine Gradskog vrta! Okupio se velik broj navijača Bijelo-plavih koji su oduševljeno pozdravili novog igrača Osijeka, javlja službena stranica Osijeka.

Zapaljene su bengalke, orila se pjesma osječkim stadionom, a Lovrić je ostao zatečen atmosferom i nije mogao niti želio prikriti uzbuđenje i radost.

"Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo danas dogodilo! Kada sam dolazio, pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Hvala svim ljudima koji su me dočekali, svima u NK Osijeku, gospodinu Bjelici, koji mi je osigurao da dođem ovdje, predsjedniku, ljudima u medijskom timu, marketingu. Ne da sam se naježio, nego ne znam ni kako ću zaspati od uzbuđenja! Teško će biti zaspati jer ovo je za mene sigurno najluđa noć u životu", izjavio je Lovrić.

"Osijek mi je svakako barem stepenica više u karijeri"

Svjestan je Kristijan svih očekivanja koja su u Osijeku ovim činom "narasla do neba". Takav kapitalac posljednjeg dana prijelaznog roka svakako je i veliki poklon svim fanovima Osijeka.

"Želim se zahvaliti sada već bivšem klubu Gorici jer su mi omogućili da sam došao ovdje. Veselim se sa svojom suprugom Monikom, koja mi je najveći oslonac, agentima, ujakom Robijem, svi su bili tu uz mene. Još sam pod dojmom svega, Osijek je sigurno barem stepenica više za mene u karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u Klubu i svih navijača i da će sve biti u najboljem redu."

Lovrić će brzo biti na travnjaku, a neće mu trebati ni neka posebna aklimatizacija.

"Naravno da mi neće biti potrebno puno prilagodbe, to su sve pravi dečki, poznajem ih s terena, tako da ću se sigurno brzo uklopiti. Nadam se da ću već u ponedjeljak biti na treningu jer ozljeda koju sam zadobio u prošlom kolu nije teža. Možda bih mogao krenuti i ranije, ali je preporuka stručnjaka da ipak još nekoliko dana pričekamo. Nije ništa strašno, osim bolnijeg udarca, tako da jedva čekam ulazak u puni trening."

Bjelica: Vjerujem da će i kod nas biti jednako uspješan

Nenad Bjelica je zajedno s klupskim čelnicima odradio sjajan, fenomenalan posao u prijelaznom roku, na opće oduševljenje bijelo-plave obitelji.

"Prije svega, jako nam je drago da se Kristijan odlučio za nas, da smo uspjeli realizirati transfer. Moramo zahvaliti vlasnicima jer su stvarno napravili velike napore da se ovo ostvari, a Lovrićeva je želja bila jako velika da dođe kod nas. Nadamo se i vjerujemo da će i kod nas biti tako uspješan kao što je bio u Gorici", izjavio je Bjelica, koji je navijačko slavlje pratio nekako iz pozadine, ali je i on doživio prave ovacije okupljenih navijača.

PSG srušio Real na Parku prinčeva: Mbappe sjajno zabio u zadnjim sekundama, Messi promašio penal

"Bilo je sjajno! Divna sinergija s navijačima, vidjelo se to i na utakmici s Rijekom, bilo je odlično navijanje, slavlje nakon pobjede, a sada i ovaj doček. Mi smo uz navijače, oni uz nas i puno puta smo dosad isticali da samo zajednički možemo do cilja. Ova večerašnja slika također pokazuje jedno veliko zajedništvo koje nas prati."

Bjelica visoko cijeni Lovrićeve kvalitete.

"On je sigurno jamstvo 'nekih' golova i asistencija, obično je to bilo dvadesetak po sezoni, onako 'u paketu'. Nadamo se da će iste brojke imati i u našem Klubu, želimo mu samo puno zdravlja i puno dobrih utakmica u našem dresu. Idemo zajedno dalje", zaključio je Bjelica.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.